Anne Oldum

Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a dır. Rabbim bana evlat sahibi olmayı, anne olmayı nasip etti. Elhamdülillah.

Rabbim dualarımızı kabul ediyor Elhamdülillah. Hamileliğim sırasında hamile olduğumla ilgili bloğumda yazı yazmadım nazara gelmesin diye. İki hafta önce doğum yaptım sevgili dua dostlarım. 

Hayalime kavuştum anne oldum, nur topu gibi bir evladım oldu çok şükür. Bu dünyadaki en güzel duygu annelik duygusuymuş, en güzel sevgi evlada duyulan sevgiymiş bu duyguyu yaşatan Allah'a hamd olsun. Rabbim evladıma sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin inşaAllah.

Evladım İçin Dua 


Allah'ım sen bebeğimize sağlık, sıhhat ve bereket nasip eyle Ya Rabbi. Allah'ım ömrünü uzun, yaşamını bereketli ve kısmetini açık eyle Ya Rabbi. Allah'ım bebeğimizi kazadan ve beladan, afetten, gamdan uzak eyle Ya Rabbi. Allah'ım evladımızı analı, babalı büyütmeyi nasip eyle Ya Rabbim. Allah'ım evladımızın vekili ol. Dertlerine deva hastalıklarına şifa ver Ya Rabbim. Allah'ım evladımızı şeytanın şerrinden kötü insanların zulmünden sen koru Ya Rabbim. Allah'ım evladıma maddi ve manavi başarılı ve mutlu uzun  ömür nasip et. Ya Rabbi çocuğuma sağlıklı sıhhatli uzun ömür ver onu hastalıklardan kazalardan belalardan koru. Rabbim evladıma hayırlı eş, hayırlı evlatlar, hayırlı iş nasip et. Ya Rabbi çocuğumun kaderini güzel eyle. Ya Rabbi çocuğuma bu dünyada da iyilik afiyet ahirette de iyilik afiyet nasip et ve onu cehennem azabından koru. Amin

Sevgili dua dostlarım sizler de birer Ayetel Kürsi ve/veya Fatiha ile duamı aminler misiniz. Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah.

Yeni Doğan Çocuk İçin Okunan Dua 

"Elhamdülillahillezî vehebe lî ale'l-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîu'd-duâ."

"Bana bu evladı ihsan eden Allah'a hamd eder, minnet ve şükranlarımı takdim ederim..." (İbrahim, 24/39)

Yeni Doğan Bebeğe Okunacak Dua

 "Allah’ım, bu yavruyu İslam fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islami hayatta ebedi ve sabit kıl." Amin

Bana bu evladı ihsan eden Allah'a hamd eder, minnet ve şükranlarımı Allah'a takdim ederim..

Zehra 

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak