2018 Biterken Sukur Duam

2018 yılı birkaç gün içinde bitiyor yeni bir yıla girerken 2018 yılını düşündüm. 2018 yılı benim hayatımdaki en güzel yılımdı.
Rabbime hamdü senalar olsun 2018 çok güzel geçti. 2018 yılında doğum yaptım. Çok iyi bir anne oldum. Sevdiklerimle çok fazla güzel anlar paylaştığım harika bir yıldı. İnşallah 2019 ve hayatımdaki kalan diğer son yıllarım da 2018 kadar ve daha fazla güzel geçer.
“El-hamdu li’l-lah,el-hamdu li’l-lah,el-hamdu li’l-lah.Bi-adedi kulli tahmidin hamidehu’l-hamidun!”
”Ya Rabbi sana hamd olsun,ya Rabbi Sana Hamd olsun,Ya rabbi Sana hamd olsun…. Sana hamd eden bütün insanların hamdleri sayısınca Sana hamd olsun.”
Yarattıklarının sayısınca, zatını hoşnut edecek kadar, arşının ağırlığınca ve kelimeleri sayısınca yüce Allah’ı hamd ile tesbih ederim.
Ne kadar şükretsek az. Şükrettikçe şükür edecek nedenlerim çoğaldı. Rabbime hamdü senalar olsun.
2018 biterken geçmişte defalarca okuduğum ve dualar hazinesinde yayınladığım bu güzel duayı tekrar yazmak istiyorum:
Allah’ım! Sen’den dinde sebat etmeyi, hidayet üzere kararlılık göstermeyi, nimetine şükretmeyi, Sana güzelce kulluk etmeyi isterim. Senden (her türlü kötülükten) arınmış bir kalp ve yalan söylemeyen sadık bir dil (vermeni) dilerim. Bildiğin hayırları Senden talep eder, bildiğin şerlerden Sana sığınırım. Bildiğin şeylerden dolayı Senden af dilerim. Hiç şüphe yok ki Sen her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilensin. Amin


Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak