Vesvese İcin Okunacak Dualar

dualar hazinesi
Vesvese için okunacak dualar ve zikirleri paylaşıyorum sevgili dualar hazinesi takipçileri.

Vesvese için okunacak dualar ve zikirler:

"Hasbiyallahu la ilahe illahu aleyke tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym." Meali, "Allah'a güvendim, bana yeter. Ondan başka ilah yoktur. O'na bağlanarak işimi bıraktım. O arşın tek rabbidir." İçinize gelen her türlü vesvese halinde bu zikri söylemeniz, sizler için hayırlı olacaktır. Okurken anlamını da düşünerek okumanız, vesvesenizi bir kenara koyarak, Yüce Allah'a kendinizi teslim etmeniz gerekir.  

"Hasbinallah ve ni'mel vekil ve ni'mel Mevla ve ni'mel nasir." Meali, "Allah bize yeter, O ne güzel vekildir, ne güzel Mevla, ne güzel yardımcıdır." Her konuda Allah'a güvenirseniz, daima güzel sonuçlara ulaşacaksınız. İnancınızı koruyarak, imanınızla vesveseli anlarınızda Allah'a sığınınız.

Sabahları Müminun suresinin 97. ve 98. ayetlerini okumak, hem vesveselerden kurtulmanıza, hem de bütün kötülüklerden Allah'ın izniyle emin olmanızı sağlayacaktır.

Her gün 100 defa Besmele çekmek, şeytanın vesvesesinden ve şerrinden korunmanıza yardımcı olur. Böyle zamanlarda Kuran okuma, euzü besmele çekme oluşan vesveseyi izale edecektir.

"La ilahe illallah" zikrini çekmek, şeytanı uzaklaştıracaktır. Vesveseyi gideren en faydalı şey, Allah'a zikretmektir. Zikirlerin başı ise bu "La ilahe illallah" sözüdür. Bunu çekebildiğiniz kadar çok çekmeniz faydalı olacaktır.

"Ya Allah ür rakip ül hafiz ür rahim. Ya Allah ül hayy ül halim ül azim ür rauf ül kerim. Ya Allah ül hayy ül kayyüm ül kaimü ala külli nefsin bima kesebet, hul beyni ve beyne adüvvin!" Vesveseden kurtulmak için, her zaman Allahü Teala'ya sığınmalı, bu duayı her gün okumalısınız. 

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak