Apartmanda Kopek Besleyenler

Apartmanda köpek besleyenleri ruh doktoruna göndermeli çünkü akıllı bir insanın yapacağı bir şey değil.
Apartman dairesinde köpek besleyenler en başta bir ruh doktoruna gitse ne o hayvanı eve kapatarak hem hayvana hem komşulara eziyet etmekten vazgeçmiş olurlar hem de günaha girmezler hem de o ruhlarında sakladıkları hastalıklarını iyileştirmenin yolu doktorlar tarafından bulunur, tedavi olurlar.
Aklı başında bir insan nasıl bir köpeği apartman dairesine kapatır ki. O köpek özgür olmayı hak ediyor. Sen egonu tatmin için onu tasmalayıp canın istediğinde haftada bir gün yürüyüşe çıkaracaksın. Çok mutlusun değil mi içindeki ruhsal problemleri böyle mi tatmin ediyorsun.
Çocuklarım için aldım diye en saçma bahaneye sığınan, insan olamamış insan müsveddeleri,çocuklara hayvan sevgisi öyle öğretilmez!! Bir köpeği bir apartman dairesine hapsedip sonra sabah evden çıkıp köpeği eve kilitleyip  çocuklar okuldan dönene sen işten dönene kadar öylece havlamaya bırakan karaktersizler sen iyi bir şey mi yaptığını zannediyorsun. Siz evde yokken o köpeğin hiç bitmeyen havlamasını yan komşu dinliyor. Hasta mı var, bebeği olan mı var umurunda değil. O köpek de umurunda değil sizin gibilerin ne umurunuzda hasta egolarınız umurunuzda. Sizi bir hücreye kapatıp bütün gün bas bas bağırtmak lazım ki ne yaptığınızı anlayasınız.
Apartman dairesinde köpek besleyenler en başta günah işliyor o hayvana eziyet ediyorlar, ikinci olarak komşulara verdikleri rahatsızlık yüzünden kul hakkına giriyorlar, üçüncüsü peygamber efendimiz sav de evde köpek beslemenin yanlış olduğunu söylemiş, evde köpek beslemek uygun değil her açıdan günah giriyorlar. Eve köpek sokulmaz.Köpek bulunan odaya rahmet melekleri girmez.
Hayvanları eve, kafese hapsetmek günahtır!! Evde kediden başka hayvan beslenmez.
Hayvanları seven bir insan apartmanda köpek beslemez!!!
Hayvan sevgisinin ne olduğunu bilmeyenler önce onu öğrensin sonra eve bir köpek alsın.
Rabbim apartman dairesinde köpek besleyenlere hakkımızı helal etmiyoruz, onları sana havale ediyoruz, onları ıslah et, ruhlarına şifa nasip et, köpekleri ev hapsinden kurtar, köpek gürültüsünden rahatsız komşularını köpek gürültüsünden ve o kötü komşulardan hayırlısıyla kurtar. Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak