Yetmiş Milyar Hasene Kazandıran Dua


Yetmiş Milyar Hasene Kazandıran Dua

 

70 MİLYAR HASENE ARAPÇA OKUNUSU


‘Allahümme inni ükaddimü ileyke beyne yedey külli nefesin velem hatin ve lahzetin ve tarfetin yatrifü biha ehlüssemavati ve ehlül arzi ve külli şey’in hüve fi ı’lmike kainün ev kadkane.Ükaddimü ileyke beyne yedey zalike küllih’

70 MİLYAR HASENE TÜRKCE MEALİ 
Allah’ım! Ben sana her nefes , her an ve saniye ,gök ve yer ehlinin her göz açıp kapayışından ve ilminde olacağını bilip de,şu anda mevcut olan ,istikbalde mevcut olacak veya evvelce geçmiş olan herşeyden evvel Ayetü’l-kürsi’yi takdim ediyorum ”
Ayetü’l kürsiy’yi (Ayetel-Kursi ) sonuna kadar okursa ,gece ve gündüzün her saatinde, o kulumdan bana 70 milyar hasene yükselir ve Sur’a üfleyinceye kadar melekler onun sevabını yazmakla meşgul olurlar.

Ayetel Kursi Türkçe Okunuşu:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kursi Anlamı (Meali):

Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

KAYNAK: CÜBBELI AHMET HOCAEFENDI DUALARIM KİTABI VE COK FAZILETLI SALAT-U SELAMLAR KITABI



Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak