Darussafakaya Giris Sınavları

darüşşafakaya giris sınavları

Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2017 yılı sınavı, 28 Mayıs 2017 Pazar günü saat 10.00'da Türkiye'nin 21 ilinde düzenlenecek.

 Sınavda başarılı olan, mali durum araştırması ve sağlık kurulu kontrolünden geçen öğrenciler ortaokuldan üniversiteye ücretsiz kolej eğitimi alma hakkı elde edecek.
Darüşşafakada okumuş bir kızla tanışmıştım. Özel kolejlerden bile daha güzel eğitim almış.
Eğer çevrenizde maddi durumu yerinde olmayan ve babası veya annesi hayatta olmayan bir çocuk varsa bu bilgiyi onunla paylaşır mısınız. Bazen insanlar bir şeylerden haberi olmadığı ve yol göstereni olmadığı için daha kötü hayatlar yaşıyor. Türkiye'de Darüşşafaka diye bir kurum var ve eğitimde fırsat eşitliği sunuyor. İhtiyacı olanları bilgilendirebilirsek ne mutlu bize. 
Darüşşafaka Lisesi’ni bitiren öğrenciler, İngilizce bilen, bilgisayar kullanabilen, bir müzik aleti çalabilen, spor yapan, güzel konuşan, çok okuyan bilgili gençler olarak üniversiteye başlıyor. Darüşşafaka, başarılı öğrencilerini üniversite eğitimleri süresince de burs vererek destekliyor.
Sınava başvuru bilgilerine bu linkten ulaşabilirsiniz: 



 

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak