Sabır Sukur Dua

dualar hazinesi

Sevgili dua dostlarım nasılsınız, inşaAllah iyisinizdir. Bir süredir dualar hazinesine fazla zaman ayıramıyorum beni affedin. 

Sizlere güzel haberlerim var. Ne konuda olursa olsun umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini,her şeyin yeri zamanı olduğunu, her şeyde bir hayır olduğunu,dualarımızın bir gün kabul olacağı umudunu taşırsak o duanın kabul olacağını hepimiz biliriz de bazen umudumuzu kaybederiz. Yaradanımız ise bizim için her şeyin en güzelini hazırlıyordur. Bunu bir kez daha anladım. Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a dır. 

Bir duamın ''en güzel şekilde kabul oldu'' sevincini yaşıyorum, mutlulukların en güzelini yaşıyorum. Tam hayalimdeki gibi kişiyle,istediğim tüm özelliklere sahip kişiyle evleniyorum inşaAllah. MaşaAllah subhanaAllah. Allah inşaallah tamamına erdirsin inşaAllah evliliğimizin hem bu dünyada hem ahirette ikimize de hayır getirmesini nasip etsin. Allah bize bu dünyada da ahirette de  iyilik afiyet versin ve bizi cehennem ateşinden korusun  inşaAllah. Allah mutluluğumu arttırsın, hem bu dünyada hem de ahirette afiyetle evliliğimin hayrını yaşamamı nasip etsin inşaAllah.Ve bana hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a dır. 

Elhamdülillah.

Elhamdülillah. 

Elhamdülillah.

Sizlerin çok duanızı aldım, benim için mutlu evlilik yapmam için dua eden tüm dua dostlarımdan Allah razı  olsun. Teşekkür ederim. Sizi seviyorum. 
Allah tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin inşaAllah. 
Selam ve dua ile,
Zehra 

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak