Kadir Geceniz Mubarek Olsun Dostlarim

dualar hazinesi

Kadir Geceniz Mübarek Olsun dualar hazinesi dostlarım.
Bir ramazanda daha bir kadir gecesinde daha burada yazı yazma şansına sahip oldum.
Hayatımdaki daha önceki kadir gecelerinde sıkıntılarım, gerçekleşmemiş dualarım, dileklerim vardı bugun bu kadir gecesinde ise bakıyorum ki tüm dualarım tüm isteklerim gerçekleşmiş Rabbime hamdü senalar olsun şükürler olsun Rabbime. Şu an geçmişte istediğim her şeye sahibim hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a dır. Rabbim mutluluğumuzu, sağlığımızı, afiyetimizi, şükrümüzü daim etsin inşaAllah.
"Euzü bi-kelimatillahittammati min  külli şeytanın ve hammatin ve min  külli aynin lamme.
“Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah’a sığınırım.Amin
Dualar hazinesinde paylaştığım duaları kendim de çok okudum hayallerime kavuşmamda bu duaların da etkisinin olduğunu düşünüyorum. Dua etmekten umut etmekten vazgeçmeyin dostlarım.
Allah'ım nimetinin yokluğundan Sana sığınırım. Sıhhat ve afiyetin yokluğundan Sana sığınırım. Bu dünyanın ve ahiretin azabından Sana sığınırım. Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a dır.Ey Rabbim! Senin zatının celaline ve Senin hakimiyetinin azametine layık şekilde Sana hamd olsun.Amin
Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşaAllah. Bazen de çok istediğimiz bir şey bizim için hayırlı değilse vermiyormuş bunu öğrendim daha iyisini vereceği için vermiyormuş Elhamdülillah. O yüzden dua etmekte ısrara devam edin asla isyan etmeyin umutsuzluğa düşmeyin.
Allah’ım! Sen’den dinde sebat etmeyi, hidayet üzere kararlılık göstermeyi, nimetine şükretmeyi, Sana güzelce kulluk etmeyi isterim. Senden (her türlü kötülükten) arınmış bir kalp ve yalan söylemeyen sadık bir dil (vermeni) dilerim. Bildiğin hayırları Senden talep eder, bildiğin şerlerden Sana sığınırım. Bildiğin şeylerden dolayı Senden af dilerim. Hiç şüphe yok ki Sen her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilensin. Amin
Ve şükür her şeye çare. Sadece mutlu olduğunuzda değil mutsuz anlarınızda da şükrederseniz çok hediyeler geliyor. Bu hayatta her şey gelip geçici. Şükredelim.
Ey Rabbim! Senin zâtının celaline ve senin hâkimiyetinin azametine layık şekilde sana hamd olsun' 
Sizlere teşekkür etmek istiyorum iyi ki varsınız. Sizlerle çok şey paylaştık, inşaAllah sizler de hayallerinize kavuşursunuz.Bu gece çok dua edelim, çok ibadet edelim inşaAllah. Hayırlı geceler. Hayırlı ibadetler.
Selam ve dua ile,
Zehra

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak