Bebek Alisverisinde Onerilerim

Bebeğim için alışverişlerimde iyi ki aldım dediklerim ve keşke dediklerimi anne adayları için paylaşacağım.

Bebek alışverişinde iyikilerimi keşkelerimi burada paylaşıyorum çünkü bu bilgiyi benimle önceden birileri paylaşmış olsa Allah ondan razı olsun derdim. Belkide bu yazıyı bilgiye ihtiyacı olan birileri okur ve işine yarar ben de sevaba girmiş olurum, dualar hazinesini kurma amacım zaten buydu gerekli dualara, bilgilere birilerinin ulaşması ve böylelikle sevaba girmem inşaAllah.
Sitemin ziyaret sayısı yirmi milyonu geçmiş Elhamdülillah. Uzun zamandır dualar hazinesi ile ilgilenemiyorum çünkü zamanım yok. Doğum yaptığım ilk günden beri bir başıma tamamen yardımsız bebeğimi büyütüyor, ev işleri (evim pırıl pırıldır hamileliğim boyunca da doğum yaptığım gün ve sonraki günler de dahil evimi hep tek başıma her gün temizlerim, bebeğim uyurken ev işlerini yapıyorum), yemek derken akşama kadar hiç oturmadan dinlenemeden akşam yatma vaktini getiriyorum. Ben annesi, kayınvalidesi, ablası, kardeşi,halası,yengesi vb. gibi kişilerin yardımını gören şanslılardan olamadım. Hayatım boyunca her zor anda ve her birilerinin yardımına ihtiyacım olan anda yalnız bırakıldığım gibi yine hamilelik dönemimde ve doğumumdan sonra da yalnız bırakıldım bir Allah'ın kulu da destek olayım yardım edeyim demedi ama ALLAH CC her zamanki gibi yanımda bana güç kuvvet veriyor tek başıma her şeye yetiyorum ve bebeğimi de tek başıma başkalarının desteğiyle bebek büyütenlerden çok daha iyi büyütüyorum maşallah subhanallah harika ve çok becerikli bir anne oldum. Yalnızca dualar hazinesine yetişemiyorum bugün bebeğim uyurken bilgisayarın başına oturdum  ama bugün yapmam gereken işleri yapamayacağım ancak öyle zaman yarattım.

Bebeğim İçin Aldığım ve İyi ki Almışım Dediklerim
İpeksi Organik 11 parça hastane çıkış seti
bebek alişveriş önerileri

İnternetten hep alışveriş yaptığım bir siteden uygun fiyata sipariş verdiğim bu setin kumaşı, kalitesi diğer setlerden çok daha iyi çıktı. Bebeğim 5 aylık olana kadar da birçok parçasını giydi. 5.5 aylıkken hırkasını halen kullanabiliyorum.


Piyanolu Oyun Halısı
piyanolu oyun halısı

Bebeğim 1 aylıkken aldığım ve kullanmaya başladığım oyun halısını kesinlikle tavsiye ediyorum. Bebeğiniz aylarca onunla çok güzel vakit geçirebiliyor. Bebeğim onda vakit geçirirken ve ben o sırada bir şeylerle uğraşabilirken hep iyi ki almışım şu oyun halısını diyorum. Piyanoluyu seçmemin de çok avantajını gördüm. Bebeklerin gelişimi için de çok faydalı oyun halıları. Bebeğim için yaptığım en iyi yatırım bu oyun halısı diyebiliyorum.

Titreşimli, Müzikli, Dönenceli, Alt değiştirme Bölümlü, Işıklı Park Yatak Beşik
park yatak beşik önerisi


İlk başta Haşim İşcan Geçidindeki Bisikletçiler çarşısından ahşap sepet beşik aldım eve geldik kutuyu açtık çok kötü mobilya koktuğu için mağaza ile kavga ede ede iade ettim. Bu arada bir daha bisikletçiler çarşısından asla bir şey almam. En güzeli internetten güvenilir yerlerden alışveriş yapmak en azından hasarlı ürün geldiğinde iade hakkın var. Sonra internetten başka bir beşik aldım, bebeğim büyüyünce ve o beşik küçük gelmeye başlayınca park beşik aldım 4.ayda aldım ama keşke daha önce en baştan bunu alsaydım dedim. Beşik alacaksanız kesinlikle park beşik alın. Aldığım beşiğin ekstra özellikleri de muhteşem. Seyahata giderken kolayca katlanıp az yer kaplaması da harika. Ahşap beşik, sepet beşik falan hikaye siz en baştan doğru yatırım yapın park beşik alın. Bu beşiği ünlü ve hep alışveriş yaptığım bir bebek firmasının internet sitesinden sipariş vererek aldım. Evden pek çıkamadığım için , evime yakın yerde ulaşım çok zor olduğundan ve yakınlarda pek bir şey olmadığı için ve kocam da hep çalıştığı alışverişe zaman olmadığı için tüm alışverişlerimi internetten yapıyorum.

CLEMENTONI CLEMMY 14889 CANTA BLOK SET 24 PARCA
bebek alısverisinde onerilerim

Blokların yumuşak olmasını istedim çok araştırdım aslında yumuşak blok modeli olan beğendiğim başka bir marka vardı fakat Turkiye'de satışları kaldırmışlar hiçbir yerde bulamadım o yuzden bu blokları aldım. Memnunum kızım şimdilik diş kaşıyıcı olarak kullanıyor henüz oynama aşamasına geçmedi ama şimdiden çok faydalı bir oyuncak onu guzel oyalıyor. Yumuşak olması buyuk avantaj hem guvenli hem de zararsız.

Buharda Haşlama Aparatı
buharda haslama aparatı bebek ek gıda alisveris

Bebişim ek gıdaya geçtiğinde aldığim buharda haşlama aparatından çok memnunum. İyi ki almışım. Sebzelerin vitamin değeri kaybolmadan pişmesini sağlıyor pratik ve sebzeler çok lezzetli oluyor bebişim afiyetle yiyor.

Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a dır.

 Diğer önerileri fırsat buldukça buraya ekleyeceğim şimdi bebişim uyandı onunla ilgileneceğim.

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak