Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Bir bayramda daha blogumda bayram mesajı yazmayı Rabbim bana kısmet etti. Siz değerli blog okurlarımın ve tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyor, hayırlı bir bayram yaşamanızı diliyorum.


Şu an Allah'a şükretmek için o kadar çok sebep geliyor ki aklıma. Yeni edindiğim bir alışkanlık günde bir kere bazen daha fazla da oluyor şükretmek için nedenler düşünüyorum.O kadar çok sebep buluyorum ki, zaten insan neyi görmek isterse onu görüyor. 

Ramazan Bayramındakinden daha çok şükretme nedenim var şu an, her geçen gün şükürlerim artıyor. 

Rabbim benim ve sizlerin şükrünü arttırsın inşallah, inşallah herkese gönlünden geçen duaların kabul oldu sevincini yaşatsın.. İnşallah sadece iyilik kazansın,kötüler kötülük yapmaya fırsat ve imkan bulamasın, inşallah tüm insanlar Allah'ın sevdiği razı olduğu kullarından olsun..

Rabbim hepimizi hidayete erdirsin ve doğru yoldan şaşırtmasın inşallah..

Bu da benim yeni oluşturduğum kurban bayramı duası;

Rabbim inşallah bekarlara hayırlı eş, çocuk isteyenlere hayırlı evlat, işsizlere hayırlı iş,çalışanlara emeklerinin karşılığını fazlasıyla almayı, idarecilere pozisyonlarının gereğini islami olarak yerine getirmeyi, hastalara sağlık, fakirlere hayırlı zenginlik, zenginlere sahip olduklarını hayır yollarında harcamayı, öğrencilere zihin açıklığı, evlilere mutluluk, ebeveynlere çocuklarının hayırlı günlerine şahit olmayı,kötülere yoldan çıkmışlara hidayete ermeyi, yaşlılara kimseye muhtaç olmadan yaşamayı nasip etsin inşallah. 

Amin

Sevgi ve dua ile kalın 
:)


Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak