Ölmüşlerimiz İçin Dua Edelim


Bir mübarek Cuma gecesine daha ulaştık, zaman çok hızlı geçip gidiyor. Bu gece ölmüşlerimiz için dua edelim inşallah.

3 İhlas 1Fatiha okuyup ardından aşağıdaki dua ile tüm ölmüşlerimiz için dua edelim.

 Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..
Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammedin ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn! ...

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!
İnneke EnteSSemîulAlîm!
Ya ilâhel Âlemîn!..
Amin.. Amin.. Ya Erhamerrâhimin!


Ya Rab!
Okunan 3 ihlas ve 1 Fatiha nın hasıl olan sevabı evvelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin ruhuna hediye eyledik sen vasıl eyle!

 Diğer Peygamberlerin, Sahabeyi kiram ile tabîinin ruhlarına, dini İslam’a ilimleriyle ve kılıçlarıyla hizmet eden âlimlerle şehitlerin ruhlarına hediye eyledik vasıl eyle! 


 'Âmin' diyen, bu yazıyı okuyan veya okumayan kardeşlerimizin âhirete göç eylemiş geçmişlerinin ruhlarına,  dünyada kimsesi kalmamış Müslüman kardeşlerimizin ruhlarına da hediye eyledik, sen ulaştır.


Ya Rabbi...

Ahirete göç eylemiş kemikleri çürümüş bir fatihaya muhtaç olanların kabirlerini Kur’an’ın nuru ile aydınlat, makamlarını cennet eyle! Kabirlerinde imanlarının ve Kur’an’ın nurunu onlara ortak eyle ! Kabirlerini cennet eyle...

Ya Rabbi !

Beşer olarak, şaşarak isledikleri kusurları sebebiyle kabir azabı çekenler varsa okuduğumuz sureler hürmetine onları da mağfiret eyle!

Ya Rabbi,

Sevgili Peygamberin hürmetine, dile getirdiğimiz getiremediğimiz bütün dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle, maddi manevi açlıklarımızı gider, bütün korkularımızdan emin eyle!
Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak