6 Milyona Yaklasirken


Sevgili müslüman din kardeşlerim nasılsınız, inşaAllah iyisinizdir. 


Sitemizin ziyaret sayısı 6 milyona yaklaşıyor. Allah benden ve sizlerden razı olsun inşaAllah. Dün 27.968 ziyaret olmuş. Bunları görmek beni çok sevindiriyor. 

Bazı mesajlarda bana hocam diye hitap ediliyor. Ben hoca değilim. Araştırıp, çok okuyup, eğitimlere, sohbetlere de katılarak, sürekli öğrenerek, öğrendiklerimi burada paylaşıyorum. En iyi öğrenme yolu öğretmektir denilir, gerçekten doğru, yeri geliyor sorular alıyorum, araştırıyorum ve öğreniyorum. Bilginin zekatı tamamıdır. Öğrendiklerimin çoğunu paylaşmaya çalışıyorum, zamanım yettikçe. İlahiyat okuma hayalim var inşaAllah Rabbim nasip eder.

Daha önceki bazı yazılarımda bahsetmiştim, yine bu konuya değinmek istiyorum. Ben islamiyeti bir kaç yıldır ayrıntılı olarak öğreniyorum. Bu siteyi ilk yaparken ki amacım aradığım bilgileri ve duaları,tek yerde,ihtiyacım olduğunda hemen bulayım ve başka ihtiyacı olanlar da faydalansın ve sevaba gireyim diyeydi. Çünkü bu tarz bir web sitesi bulamamıştım o zamanlar. Bu siteyi kendim de aktif olarak her gün kullanıyorum, Allah'a hamd olsun,istediğim tarzda bir kaynak oldu. Başkaları tarafından da bu kadar çok kullanılacağını hiç tahmin etmezdim. Rabbime şükürler olsun ki beni buna vesile etti. 

İnsanlara yarar sağlayacak işler yapmak beni çok mutlu ediyor. Bir günümün bile boşa geçmesini istemiyorum, tanımadığım insanların hayatına da çok küçük de olsa dokunabilmek, benim için şükür nedeni. Dualar Hazinesine ilginiz bu kadar çok olduğu, bana bu şükrü yapmaya vesile olduğunuz için teşekkür ederim.

Bazen sizlerden mesajlar alıyorum, dertlerinizi bana anlatıyorsunuz,çok üzülüyorum, sizler için dua ediyorum. Kendimle ilgili tüm üzüntülerimi unutturuyorsunuz. Sizleri tanımıyorum ama inanın hepinizin çok mutlu olmasını yürekten istiyorum. Rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin inşaAllah.

Allah razı olsun cümlemizden inşaAllah. Amin

Selam ve dua ile,

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak