Rabbim Bir Kapiyi Kaparsa Kirk Kapiyi Acar

Rabbim Bir Kapiyi Kaparsa Kirk Kapiyi Acar

Ey darda olan dua dostum,zor günler yaşadığın,bunaldığın,yorulduğun,bir başına ağladığın bu günlerde sana teselli olması Rabbimizin rahmetini hatırlaman ve O'na sığınman,sadece O'ndan medet umman için bir hikaye paylaşacağım.

Rabbim bir kapıyı kaparsa 40 kapıyı açar. Bizim yapmamız gereken tek şey O'na inanmak ve hep dua etmek. Rabbim herkese hayırlı kapılar nasip etsin inşaAllah. Sevgi ve dua ile kal.
Zamanın birinde padişahlık döneminde padişahın ülkesinde yaşayan bir adam varmış adı Habibi Nacarmış adamın işi tabut yapmakmış. Bu adamın birde karısı varmış adamın karısı çok güzelmiş.O kadar güzelmişki güzelliği ülkenin diline destanmış.
Padişah Habibi Nacarın karısına göz koymuş nasıl etsemde bu kadını alsam diye düşünürmüş. 
Birgün Habibi nacarı yanına çağırmış. Ona sana yarın sabah ezanına kadar zaman veriyorum bana 40 tane tabut yaptın yaptın yapamadın sabah ezanı boynunu vurdururum demiş.
Habibi Nacar nasıl yaparım padişahım diye yalvarsa da padişaha fayda etmemiş.Tabi amacı boynunu vurdurup karısını elinden almak.
Habibi Nacar ordan çıkar üzgün bir halde evine gider.Tabutları yapmaya başlar gecenin bir yarısı olur 3 yapar 5 yapar 40 tane tabutu nasıl yapacak. Karısı yanına gelir ya Habibi Nacar kalk yat nasılsa yapamayacaksın der. Sabah Rabbim bir kapıyı kaparsa 40 kapı açar der Habibi Nacar rabbine dua eder ve yatar.Sabah ezanı kapısı padişahın adamları tarafında çalınır.Habibi Nacar o hayalle yattığı için kalkar kapıyı açar açmaz yapamadım yapamadım padişahıma söyleyin affetsin yapamadım der.
Padişahın adamının bir tanesi 'bırak 40 taneyi 1 tane yaptın mı'' diye sorar. Habibi Nacar ''evet yaptım ne olacak'' der. Padişahın adamı ''padişah öldü de ona lazım'' der...

Rabbimizin yüce adaleti asla şaşmaz kötüler er geç cezasını çeker. Ve Sevgili Rabbimiz duaları karşılıksız bırakmaz. En zor anlarda ettiğimiz dualar sayesinde bize 40 tane kapı açar.


Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak