Salat-i Munciye (Salat-i Tuncina) ile Duaların Kabulu

zor durumda olanlar için dualar salavatlar

Bir insan herhangi bir işte zor durumda olsa, yani fakirlik, hastalık, hapislik veya ticaretinde darlığa düşse Salat-ı Münciye (Salat-ı Tüncina) salavatı şerifesini okusun.


Mutlak ve mutlak Cenabı Hak o kulunu darlıktan, ızdıraptan, düşman şerrinden halas eder ve feraha çıkarır.

Salat-ı Münciye - Salat- ı Tüncina Okunuşu

"Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed, Salâten tüncinâ bihâ min cemî'ıl-ehvâli ve'l âfât, Ve takdi lenâ bihâ cemî'al- hacât ve tütahhirunâ bihâ min cemî'ıs-seyyiât, ve terfeunâ bihâ ındeke a'led-derecât, ve tübelliğunâ bihâ aksa'l- gayât, Min cemî'ıl-hayrâti fi'l-hayâti ve ba'del-memât. ve ya mücibe'd-deavat. Hasbünallühü ve ni'me'l-vekil. Ni'mel- mevla ve ni'me'n-nesir. Ve'lhamdülillahi Rabbi’l-alemin."

Salaten Münciye - Salaten Tüncina Manası

Allah'ım Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v) e ve aline,ümmetine öyle bir rahmet eyle ki onunla bizi her güçlük ve afetten kurtarasın,onunla bizim her türlü dileklerimizi yerine getiresin, onunla bizi bütün kötülüklerden temizleyesin, onunla bizi yüksek derecelere erdiresin, onunla bizi gerek hayatta, gerek öldükten sonra bütün iyiliklerin en iyisine ulaştırasın. Vekil olarak Allah bize yeter. O ne güzel Mevla ne güzel yardımcıdır. Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamdolsun.

Kaynak: Elmalılı M.Hamdi Yazır Meali Yasin Tebareke -Amme ve Seçme Dualar

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak