Polikistik Over İcin Sogan Kuru

Soğan birçok açıdan sağlığımız için faydalı bir sebze. Bilim adamları da soğanın insanoğlu için bir hazine olduğunu araştırmalarıyla onayladılar.
Soğan kürü; polikistik over, iyi huylu prostat büyümesi, hamile kalma, menopoz gibi rahatsızlıklarda tıbbi tedaviye ek olarak bitkisel tedavi yardımı olarak kullanılabilir. 
İnsanlara faydalı olan kişiden Allah cc razı olur. ''İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır'' buyurmuş Sevgili Peygamberimiz (s.a.v). Bu faydalı bilgiyi de ihtiyacı olanların yararlanması için paylaşıyorum. Allah cc şifa versin inşaallah.
Soğan içeriğinde bulunan B, A ve C vitamini, iyot, fosfor, kükürt gibi maddeler, antibiyotik görevi yapan içeriğe ve hazmı kolaylaştırıcı bir yapıya sahiptir. Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a dır. Rabbim ne de güzel yaratmış Elhamdülillah.Soğan kürü yapılması kolay bir bitkisel kürdür. 
Soğan Kürünün Faydaları:
Poliktik over tedavisinde yararlıdır.
Adet düzensizliklerinde faydalıdır.
Kadınlarda meydana gelen çikolata kisti ve miyomlara karşı tedavi edicidir.
Menopoz şikayetlerini azaltmada yararlıdır.
Hamile kalmak isteyenlerin sorunlarında faydalı olur.
Dolaşım sistemini düzenler.
Stres giderici ve balgam söktürücü etkileri vardır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Antibiyotik görevi görür.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Soğan Kürü Nasıl Hazırlanır?
Kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu bir tane soğan
2 bardak klorsuz su
Soğanı kök ve kabuklarıyla birlikte kullanacağımız için önce yıkayıp sonra sirkeli suda dezenfekte olması için bir süre bekletelim.
Su kaynatılır, soğanlar dört parçaya bölünüp içine atılır. Beş dakika kaynatın. Ilıklaştıktan sonra kullanıma hazır hale gelecektir.
Soğan Kürü Uygulanışı
Soğan kürü 6 ayda bir kez 15 günü aşmamak kaydıyla uygulanır. 
Kürü ılık olarak için.
Öğle ve akşam yemeklerinden 10 dakika önce 1 bardak içilmelidir.
Daima içeceğiniz kür taze olarak o anda hazırlanmalıdır.
Kullanılacak soğanların kabuğu kuru ve taze olması gerekir.
Hamile Kalmak İsteyenler bu kürü rahatlıkla uygulayabilir. Adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlayın. Kür uygulandıktan sonra,2.adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.Soğan suyu kürü bittikten sonra İbrahim Saraçoğlu'nun incir kürüne başlayabilirsiniz. 
Rabbim varsa bizdeki ve sizdeki hastalıkları gidersin, hastalıklardan hiçbir iz kalmayacak şekilde şifa versin ve bizleri sağlıklı kılsın sağlığımızı daim eylesin inşaAllah. Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak