Sabır Şükür Dua

sabret şükret dua et

Sevgili dualar hazinesi dostlarım nasılsınız umarım iyisinizdir. Ben hamdolsun Allah'a iyiyim.
Sabır, şükür, duaya devam. Allah beni seviyor ve ben  ona daha çok yaklaşayım, cennete daha çok layık olayım diye sınavlarımı üst levellara yükseltiyor galiba. Allah'ın yoluna gönül bağladığımdan beri sınavlarım ağırlaştı.Ama artık hiçbir şeyi dert olarak göremiyorum dert sandıklarımın hediye olduğunu öğrendiğimden beri sabırla duaya şükre devam ediyorum. Hayatımda muhteşem şeyler oluyor üç yıldır.
 Bir yandan harika mutluluklara mucizelere sahip oluyorum bir yandan da acayip şeyler başıma geliyor. Yazmayı çok isterdim ama düşmanımın çok olduğunu ( nedense hepsi de akrabalarım olduğunu) ve blogumu kötü amaçlarla takip ettiklerini öğrendiğim için maaelesef mutluluklarımı da hüzünlerimi de artık buradan paylaşamıyorum.
Ama eğer ölmez sağ kalırsam 2018 e girerken Aralığın sonunda yazacağım.
Sabır şükür duayı her durumda mutluluğu ruhuma nasip eden Rabbime şükürler olsun. Yaşadığım her dert bana çok şey kazandırdı, bana zarar verdiklerini sananlar bana kazandırdı.
İçimdeki huzura sahip olmayanlar için çok üzülüyorum. Bu huzurun,mutluluğun nasıl olduğunu belkide hiçbir zaman yaşamayacak olanlar mutluluğu anlık dünyalık şeylerde malda mülkte kıskançlıkta arayanlar ve asla mutlu olmayan insanlar için çok üzülüyorum.
“Allah’ım! Bizi, seni kendimizden râzı edecek amelleri işlemeye muvaffak eyle.
Ey Rabbimiz! Bize dünyâda iyilik ver. Âhırette de iyilik ver. Bizi cehennem azâbından koru!…” Amin
Allah’ın ismiyle. Allah bana kâfi. Allah’tan başka ilâh yok. Allah her şeye şahit. De ki; O Allah’tır. Allah’ın dilediği olur. Rabbim Allah’tır. Allah’ın şânı yücedir. Allah âlîdir. Allah’a tevekkül edip güvendim. Allah onlara karşı sana kâfidir. O her şeyi işiten ve bilendir.
“Allah’ım, Peygamberin Muhammed (sav.) ’in senden istediği hayırları ben de dilerim. Peygamberin Muhammed (sav.)’in sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve ahiret muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak Allah’ın yardımıyla kazanılabilir.”
Rabbim bana belasız yakınlık ver.
Hamd alemlerin Rabbi olan Allah' a dır.

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak