2016 da Sevdiklerini Kaybedenler İcin Dua

sevdiği uzakta olanlar icin dua

2017 ye kimi dertli kimi yalnız,kimi mutlu girdi. Ülke olarak çok zor bir yılı geride bıraktık.


2017 inşaallah hem ülkemiz hem bizim için 2016 dan daha hayırlı, daha afiyette bir yıl olur. 
Hepimizin hayalleri, duaları var Rabbim inşaallah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin. İnşaallah 2017 de şükürlerimiz artar.
2016 da acı kayba uğrayan birçok aile oldu, birçok kişi öğrendi ki sevdiklerini kırmaya değmez sabah çıkıp akşam görememek var. Ona kızmasaydım keşke demek var, sabah işte ne yapacağımı düşünmek yerine beni işe bırakırken ona keşke sımsıkı sarılsaydım, yüzüne daha derin baksaydım keşke demek var, keşke daha az çalışıp daha çok birbirimize vakit ayırsaydık demek var... Allah bizi sevdiklerimizin acısını yaşamaktan korusun. Allah şehit ailelerine sabır versin. Allah sevdiği,ailesi hapiste olanları birbirine sağlıkla tez zamanda kavuştursun. Allah sevdiği,ailesi hasta olanlara şifa versin.Allah sevdiği ailesi iş için gurbette olanlara hayırlı kapılar açsın onları tez zamanda kavuştursun inşaallah. Allah maddi sorunlar yüzünden evlenemeyenlere bol kazanç kapıları açsın sevenleri kavuştursun inşaAllah. Allah borç içinde olup da para kazanmak için birbirinden ayrı kalmak zorunda olanlara hayırlı kapılar açsın onlara daha çok beraber güzel anı yaşamayı nasip etsin inşaallah. Her şeyden daha önemlisinin sağlık ve sevdiklerinin sağ salim yanında olduğunu öğrenenler bilir bu dünyadaki en önemli 2 şey bu,gerisi boş. 
Ama elbette her şey bizim için. İnsanın başına bazen asla hayal etmeyeceği şeyler de gelir. Sınavımız zorsa bunalıma düşmemeli,Rabbim beni seviyor beni sınıyor deyip yine Allah'a sığınmalıyız.
 Alan da Allah veren de Allah. 2016 da sevdiğini kaybedenler,uzak düşenler,sevdiği gurbete gidenler, ailesinden biri hapse düşenler bu duayı okursa içleri ferahlar acıları bir nebze de olsa diner:
Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır ve dönüş yalnızca O'nadır. ..(24/NÛR-42)
Ve lillâhi mulkus semâvâti vel ard(ardı), ve ilâllâhil masîr(masîru).(24/NÛR-42)

Selam ve dua ile,
Zehra 

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak