Allah Sevgisi Varsa Huzur Var

Rabbim Mevlam seni çok seviyorum Hamd yalnızca Sanadır, biliyorum ki Sen benim dostumsun, doğduğum andan itibaren iyi günümde kötü günümde beni bırakmayan bir Sen varsın.
Rabbim sevgini hissettirdiğin için teşekkür ederim. İçimdeki tarifsiz huzur için teşekkür ederim. Senden başka kimsemin olmadığını hissettiğim anlarda özellikle sevgini hissettirdiğin, beni yalnızlığın şerrinden koruduğun için, öyle anlarda bana gönderdiğin hediyeler için Sana Hamdü senalar olsun. Rabbim merhametin ve şefkatin ile beni dünyanın şerlerinden koru.
Rabbim sevdiğim, dostum Sensin. Rahmetin ile beni, hatalarımı bağışla. Rabbim beni af et. Gözyaşlarımla çağırıyorum Seni, beni bu gece ve her saatte af et. Hatalarımdan dolayı beni bela ile sınama. Beni dünya ve ahiret azabından koru Rabbim.
Rabbim çok zorluklar atlattım yardımlarınla. Rabbim Seni çok seviyorum sevdiğim Sensin bana merhamet et Sana şükürlerle yaklaşmamı lütuflarınla Sana yaklaşmamı nasip et bana belasız yakınlık ver. Rabbim Mevlam ömrümün kalanında bana dert verme iyilikle afiyetle Sana hep şükretmemi nasip et. Bana bu dünyada da ahirette de iyilik afiyet nasip et ve beni cehennem azabından koru.
Rabbim bana verdiğin tüm güzellikler için şükürler olsun. Rabbim onu bana nasip ettiğin şükürler olsun tüm dualarımı kabul ettiğin şükürler olsun. Teşekkür ederim.
Rabbim salih amellerimi çoğalt Rabbim bana Senin sevgini ve Seni sevenlerin sevgisini nasip et. Rabbim yüreğimdeki dualarımı biliyorsun Ol de Olsun Rabbim. Rabbim Seni çok seviyorum sonsuz aşkım Sensin dostum Sensin kapına geldim tek Sana sığınıyorum ömrümün kalanını geçen ömrümden daha hayırlı kıl bana daha çok lütuflarından ver dert verme. Rabbim Sana sığınıyorum Senin merhametine sığınıyorum. Sen ki bana yönelin benden isteyin dersin Sana yöneldim Senden istiyorum Sana sığınıyorum. Merhametin ve şefkatini istiyorum bu dünyada da ahirette de iyilik afiyet istiyorum Senden. Hamd ve tüm övgüler Sanadır. Amin


Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak