On Dort Milyonu Astik Elhamdulillah

dualar hazinesi dort yasinda

Sevgili dualar hazinesi dostlarım sitemizin tıklanma sayısı on dört milyonu aştı.
İlk yazımı 10.04.2013 de Allah rızası için yazmaya başlamamdan itibaren 4 yılda on dört milyondan fazla kişi dualar hazinesi sitesini ziyaret edip burada paylaştığım bilgilerden yararlandı. Bu sırada yüze yakın kitaptan ve kuranı kerimden hadislerden alimlerin hocaların sohbetlerinden yararlandım bu siteyi oluşturmak için. Daha okumam gereken çok fazla kitap ve burada paylaşacağım çok fazla şey var Rabbim nasip ederse. Çok mutluyum Elhamdülillah. Yakında 10.04.2017 de dördüncü yılımızı tamamlayacağız.
Hamd, her hal­de ve dai­ma Al­la­ha mah­sus­tur. Ateş (Ce­hen­nem) eh­li­nin halin­den Al­la­h'a sı­ğı­nı­rım.
Dualar Hazinesi; benim bir duaya bilgiye ihtiyacım olduğunda açıp çok fazla yararlandığım, aradığımı istediğim zaman bulduğum, insanların dertlerine ortak olduğum, insanların isteklerine kavuşmasına vesile olduğum, zorda kalmışların yüreğini ısıtmaya yalnızlıklarını paylaşmaya, bir dua dostu olmama imkan tanıyan, ayrıca bir çok dert karşısında o dertleri aşmam için beni dünyadan uzaklaştıran bir hazine oldu, şükretmenin değerini bana hatırlatan şükür yazıları yazmayı keşfettiğim çoğu kişiye de şükretmeyi hatırlatmama vesile olan bir mutluluğa teşekkür vesilesi oldu, yüzlerce binlerce kişiden Allah razı olsun sözünü almama vesile olan muhteşem bir hazine oldu, yüzlerini görmediğim binlerce dost kazanmama vesile oldu, binlerce kişinin dua dostu olmamı sağlayan bir dost oldu, bana ve 14 milyondan fazla kişiye en güzel hazinenin dua olduğunu öğreten bir hazine oldu. 4 yıl önce bu siteyi yazmaya başladığımda bu kadarını tahmin etmiyordum ben bir bilgiye ihtiyacım olduğunda girer okurum belki birkaç kişi daha okur diye düşünüyordum ama Rabbime hamdü senalar olsun dünyanın her yanından milyonlarca müslümanlar dualar hazinesinden faydalanıyor. Google da ilk sayfalarda, Alexa da dünyanın en çok ziyaret edilen siteler arasında ilk 11 bin arasında bu muhteşem bir şey. Allah benden ve sizlerden razı olsun. Rabbim bizi islam yolundan ayırmasın inşaallah. Sizleri seviyorum iyi ki varsınız. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşaallah.
Rabbim Şükür dualarımız Sana hamd Sanadır.
Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabaha (akşama) kadar bizim yanımızda kalması yalnız Sendendir. Senin ortağın yoktur. Sana hamd ve şükrediyoruz.
Selam ve dua ile,
Zehra

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak