Bizleri En Sevdiklerinden Eyle Allahım


Bizleri En Sevdiklerinden eyle.
Ey Vehhab Olan Allahım!
Ey karşılıksız vermeyi seven Allahım. Ey Hibesi, hediyesi ve ikramları sınırsız olan Allahım. Ey bizim almayı seviğimizden daha çok vermeyi seven Allahım. Ey hibesi sınırsız ve verdikçe veren Allahım.
Seni çok seviyoruz. Sana ve hibelerine muhtacız. Sen bizim ihtiyaçlarımızı bizden daha çok bilen ve karşılayansın. Sen hibe edenlerin en güzelisin. Hibelerin, sürprizlerin daimi ve kesintisizdir....

Ne olur ey hibeleri sınırsız ve kesintisiz olan Allahım. Bizler Ümmeti Muhammediz. Senin Habibinin Ümmetiyiz. Habibine verdiğin güzel nimet ve hibeleri biz de istiyoruz. Bizlere bol bol ver ve bol bol verdir. Hayırda yarışalım. Bizlere de karşılıksız vermeyi öğret. Bizleri Vehhab isminin tecellisine mazhar eyle.

Sultana Sultanlık yaraşır. Sultanlar hibe verir. Senin Sultanlığın ve hibelerin sınırsızdır. Biz gedalara da gedalık yaraşır. Senden dilenmek yaraşır. Senden diliyor ve dileniyoruz. Sen Vehhab, Latif, Kerim, Gani ve Ekremel Ekreminsin Ey azamet ve celal sahibi Güzel Allahım.
Sen bizim, ilmimizi, fehmimizi arttır. Bizleri En Sevdiklerinden eyle. Bizleri ve kıyamete kadar gelecek nesillerimizi muttakilere imam eyle. Bizleri ve nesillerimizi Habibullah Bereketine mazhar eyle... Kıyamete kadar baki kalacak hayırlar yapmayı bizlere ve nesillerimize lutfeyle... Amin.

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak