Yardım Et Allahım

yardım isteme duası

Rabbim sen büyüksün, sen her şeyin en iyisini bilensin. Rabbim bize yardım et.




Rabbim sen acılarımızı dindir. Rabbim bu konuda nasıl dua etmem gerektiğini bilmiyorum Rabbim bu acıyı hayra çevir. Sen ol dersin her şey olur ya onu bana kısmet et ya da onu kalbimden en yakın zamanda sök al, kısmetimi kalbime koy.

Allah' ım, bana hayır ver ve benim için hayırlı olanı seç.

Allah’ım senden; hayırlı bir ömür, hayırlı evlatlar, hayırlı bir makam, hayırlı bir ilim, hayırlı bir gelecek, hayırlı bir akıbet, hayırlı bir eş, hayırlı bir iş, hayırlı bir mal, hayırlı bir hizmet ve hayırlı bir mücadele istiyoruz.

“Allah’ım, ilminle senden hayır diler ve kudretinle takdirini beklerim. Büyük lütfundan isterim. Çünkü Sen takdir edersin, ben takdir edemem, Sen bilirsin ben bilemem. Sen görünmeyeni bilirsin. Yüce Rabbim ikramını istiyorum. Ben acizim, Sen ise her şeye kadirsin.

Allahım! Resulün Muhammed (s.a.v.) senden hangi hayırlı şeyleri istemişse, biz de senden o hayırlı şeyleri istiyoruz. Resulün Muhammed (s.av.) hangi şerlerden-kötülüklerden sana sığınmışsa, biz de o şerlerden Sana sığınırız. Yardımcımız ve dostumuz ancak Sensin. Bütün hayırlı işlerde bizleri başarılı kıl. Kötü istek ve emellerimizden bizleri uzak tut. Her şeyin hayırlısını nasib et.Amin


Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak