Kazanc Dualari

rızık dualari

Kazanç duası örnekleri


*"Verzükna ve ente hayrur razikin." (Maide 5/114) Meali "Ey Allah'ım! Bizi rızıklandır. Sen rızıklandıranların en hayırlısısın."

*"Allahümme'kfini bi-helalike an haramike veğnini bi-fadlike ammen sivake." (Tırmizi, De'avat 110) Meali "Allah'ım! Bana helal rızık nasip eyle haramlardan koru! Lütfunla beni senden başka kimseye muhtaç etme!"

*"Allahü latifün bi ibadihi yerzüku men yeşaü ve hüvel kaviyul aziz." Bu duayı hayırlı kazanç için her gün 9 defa okumalısınız.

*"İnnallahe hüver razzaku zul-kuvvetil metiyn." Bu dua bol kazanç için her gün 10 defa okunmalıdır.

*"Allahu ekberu kebira vel hamdüllillahi kesira ve sübhanallahi bükraten ve esila. Ya rezzakü rizkan kesira." Bu duayı her gün 3 defa hayırlı ve bol kazanç için okumalısınız.

*"Ma Şa Allah ve la havle ve la kuvvete ve la kudrete illa billahil aziym." Bu dua kazanç için her gün 3 defa okunmalıdır.

*"Hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim."Bol kazanç, helal kazanç için her gün 7 defa okunmalıdır.

*"Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme Rabbi Cebraile ve İsrafile ve Mikaile ve Azraile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube vet Tevrate vez Zebure vel İncile vel Furkanel Azim. Velahavle ve la kuvvete illa billahil azim. La ilahe illa hüvel melikül haggul Mübin. Ya Allah ya hayyu ya gayyum Muhammedin Resullullah sadikul va'dül emin. İnnallahe hüverrezzakul zül kuvvetil metin. Ya Allah, Yarabbi, Ya hayyu Ya gayyum Ya Zel Celali vel ikram. Esselüke Allahümme Bismikel azimel azam en terzugni rızgen helalen tayyiben bi rahmetike ya Erhamerrahimin." Bu duayı iş yeri sahipleri sabahları 7 defa okur ve işyerine üflenirse, bol kazanç elde edilir. Gelen müşteri sayısında artış olur. Bu dua işyerine asılabilir.

*Akşam namazının ardından 70 defa "Estağfirullah el azim ve etübü ileyh." Bol kazanç için bu duaya devam edilmelidir.

*Akşam namazının ardından 11 defa salavat okunmalıdır.

*Akşam namazının ardından 11 defa "La ilahe illallahu vahdehu la şerike leh. Lehü'l mülkü ve Lehü'l hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve Hayyun la yemutü biyedihi'l hayr ve hüve ala küllişey'in kadir." Hayırlı bol kazanç elde etmek için bu duayı okumaya devam edilmelidir.

*Gün içinde 313 kez Ya Allah, Ya Fettah, Ya Rezzak, Ya Latif, Ya Vedud esmalarını okumak rızkın bollaşmasına, bereketine, işlerin açılmasına ve bol kazanca sebep olur.

Allah inşaAllah herkesin içinde benim de kazançlarımızı arttırsın bereketlendirsin inşaAllah. Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak