Kurban Bağışı Yapılabilecek Yerler



İhya Vakfı kurban bağışı yapılabilecek yerlerden sadece bir tanesi. 


LÖSEV


Kurban Bayramı'nda LÖSEV'e vekalet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz. Kurban bedeli 570 TL'dir.

Bağışımı Nasıl Yapabilirim?

1- BANKA ARACILIĞI İLE
Türkiye'deki bütün bankaların şubelerinden BAĞIŞ EKRANLARI aracılığıyla herhangi bir masraf ödemeden LÖSEV hesabına bağışınızı yapabilirsiniz.

2- İNTERNET İLE
www.losev.org.tr adresinden KURBAN BAĞIŞI linkine tıklayarak güvenli bir şekilde bağışınızı yapabilirsiniz. İnteraktif bankacılık işlemlerinizde "BAĞIŞ" bölümünden "LÖSEV"i seçerek bağışınızı yapabilirsiniz.

3- KREDİ KARTI İLE
*İnternet sayfamızdan Kurban Bağışı formunu doldurarak bize gönderebilirsiniz.
*LÖSEV şubelerine gelerek çayımızı içerken elden veya telefonla bilgi vererek yapabilir, kredi kartınızla bağışınızı ödeyebilirsiniz.

4- ELDEN NAKİT OLARAK
Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya ofislerimize uğrayarak bağışınızı bizzat verebilirsiniz. Yolumuzun üzerinde ise biz de alabiliriz.

5- PTT ŞUBELERİNDEN
Türkiye'nin her köşesindeki PTT şubelerinden 120660 No'lu posta çeki hesabı ile hiçbir masraf ödemeden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

6- YURTDIŞINDAN BAĞIŞLARINIZ
*PAYPAL ile: international@losev.org.tr
*Banka ile: Ziraat Bankası Köroğlu Şubesi
SWIFT Kodu: TCZBTR2A
EUR için: TR950001001306000006625001
USD için: TR470001001306000006615001

Diğer yöntemler ve detaylı bilgi için 03124470660'yı arayabilirsiniz.

AMAN DİKKAT!
Lösemili çocuklarımıza bankalardan bağış yaparken LÖSEV ismine dikkat ediniz. Bağışlarınızı lösemili çocukların ismini kullanarak açılmış ve sadece banka hesabı bulunan vicdansızlara kaptırmayınız.


MEHMETÇİK VAKFI

TSK Mehmetçik Vakfı 1995 yılından itibaren vekâleten kurban bağış faaliyetini sürdürmektedir.
Vekâleten kurban bağışı faaliyeti;

Modern tesislerde, hijyenik koşullarda,
Her kesimhanede görevlendirilen Vakıf personeli huzurunda,
Veteriner denetiminde,
Noter gözetiminde,
Din görevlisi nezaretinde,
Dini vasıflara uygun kurbanlıklar seçilerek yapılmaktadır.
Kesilen kurbanların bir bölümü kesim bölgelerindeki şehit ve gazi ailelerine dağıtılmakta, dağıtılamayan kısmı ise ekonomik olarak değerlendirilerek yardım planına dahil şehit yakınları ve gazi Mehmetçiklerimiz ile çocuklarına yardım için kullanılmaktadır.
Adres bilgilerinin Vakfa ulaşmaması veya eksik ulaşması nedenleriyle teşekkür mektubu ile noter onaylı kesim tutanağı gönderilemeyen bağışçılarımız için internet sitemizde (www.mehmetcik.org.tr) isim ve dekont numaralarını içeren duyurular yayımlanmaktadır.
Kurban bayramı dönemi dışında gerçekleşen vekâleten adak kurban bağışına ilişkin olarak sürekli bir organizasyonu gerçekleştirmediğimiz için adak kurbanı ile ilgili müracaatların bu organizasyonu gerçekleştiren kurumlara yapılması gerekmektedir.

On-line kurban bağışı yapmak için tıklayınız...

DARÜŞŞAFAKA


Kurban Bayramı Bağış Kampanyası’na destek veren hayırseverlerin bağışlarını, her zaman olduğu gibi 10 ay 7 gün 24 saat yaşamlarını Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda geçiren 928 öğrencinin yemek, barınma, giyim ve eğitim giderlerinin karşılanması için kullanacak olan Cemiyet, tüm hayırseverleri desteğe davet ediyor.
HEMEN BAĞIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DARÜLACEZE

1895 yılında cennet mekân Sultan II. Abdülhamit Han tarafından kurulan Darülaceze, kurulduğu günden bugüne 30.000’i çocuk olmak üzere toplam 72.000 kişiye Şefkat Yuvası olmuştur. Halen 550’ye yakın insanımızı kuruluş felsefesinden ödün vermeden barındıran; din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir hayır kurumudur.

Toplam 27.000 m2’lik bir alan üzerinde kurulan Darülaceze bünyesinde 9 sakinler servisi, bir poliklinik, bir çocuk kreşi, içinde kütüphanesi bulunan rehabilitasyon merkezi, 3000 kişiye yemek yapabilecek kapasitede modern bir mutfak, kesimhane, kurban etlerini 1 yıl süre ile muhafaza edebilecek buzhane, çamaşırhane ve kurumun ihtiyaçlarına cevap verecek ölçüde terzihane, matbaa, marangozhane, ayakkabı tamir atölyesi, demirhane mevcuttur.

Kurumumuza kurban bağışı için kuruma bizzat gelerek, kurbanı herhangi bir satış noktasından almak suretiyle veya kurumumuz yakınlarındaki kurban satış noktasından alarak, kurbanınızı dini vecibelere uygun, hijyenik ortamlarada, başında bulunarak kestirip bağışta bulunabilirsiniz.  

İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür eder , işlerinizde başarılar dileriz.


Daha detaylı bilgi için 0 212 210 1895 nolu telefondan dahili 129 numaradan Ayniyat Saymanlığı Yetkilisi ile görüşebilirsiniz.

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak