Blog Okurları İçin Dua


EY BÜTÜN KÂİNATI İDARE EDEN, EY BÜTÜN CANLILARA CAN VEREN, EY BÜTÜN ÂLEMLERİ TERBİYESİ ALTINDA BULUNDURAN YÜCE ALLAH’IM!


Bütün kâinatın diliyle, yarattığın tüm mahlûkatın zerrelerinin sayısınca ve hamd edenlerin hamdleriyle sana hamd ediyor ve bütün kâinatın diliyle; yarattığın tüm mahlûkatın zerrelerinin sayısınca salât ve selâm vericilerin salât ve selâmlarıyla, efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’ya salât ve selâm gönderiyoruz.
Ey âlemleri yoktan var eden yüce Rabbimiz! Âlemlerinin içinde bir âlem olarak kapına geldik, dünyevi meşgalemizi bir tarafa bırakıp; huzurunda sana yöneldik, boynumuzu büktük, kemâli edeple senden istiyoruz bugün okuduğumuz SURELER,ZİKİRLER,ESMA-ÜL HÜSNALAR, SALAVAT,  TÜM diğer dualar hürmetine bizleri boş çevirme ya Rabbi. 
Sen ayetlerinde buyuruyorsun ki:
Ey Muhammed! Kullarım sana beni sorarlarsa, şüphesiz ki ben, onlara çok yakınım. Dua edenin duasını, bana dua ettiği zaman kabul ederim. O halde onlar da benim davetime uysunlar ve bana inansınlar ki; doğru yolu bulmuş olsunlar. [2] 
işte bizler senin bu çağrına imanla icabet ediyor, ısrarla dualarımızın kabulünü istiyoruz. SEN DUALARIMIZI YA MUCİP İSMİN HÜRMETİNE KABUL ET YA RABB! (Âminnn)

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak