Darussafakaya Gectigimiz Yil Yardim Yapanlar

Darüşşafakaya geçtiğimiz yıl yani 2016 yılında yardım yapanlar nelere katkıda bulunmuş, küçük de olsa bir parça katkıda bulunanlar hangi kocaman iyiliklere sebep olmuşlar Darüşşafaka 2016 Faaliyet Raporunu siz değerli dua dostlarımla paylaşıyorum.

Darüşşafaka benim en sevdiğim kurumlardan birisi daha önce de birkaç kez onunla ilgili yazılar paylaşmıştım. Mailime gelen Darüşşafaka 2016 Faaliyet raporunun özet bir kısmını sizlerle paylaşıyorum. Küçük iyilikler büyük iyiliklere neden oluyor böyle kurumlara bağış yapan bizlerden de Allah razı olsun, böyle kurumlarda çalışanlardan faaliyetini devam ettirmesini sağlayanlardan da Allah razı olsun. Darüşşafaka'ya bağışta bulunmak isterseniz resmi web sitesinden bilgilere ulaşabilirsiniz.
Darüşşafaka 2016'da;
2016 yılında 953 öğrenci, Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda tam burslu, yatılı, nitelikli eğitim alMIŞ. 93 öğrenci yuvadan üniversiteye uğurlanmış. İki kız öğrenci, üniversite eğitimleri için Kanada'nın yolunu tuttu. 2016 yılında öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için 191 kişilik akademik kadro ve 33.000'i aşkın bağışçıyla güç birliği yapmışlar. 154 yıldır Darüşşafaka ve bağışçıları birlikte kimsesiz çocukların hayatını değiştiriyor.

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak