Sut Receli Girisimcisi Kadin

Geçen gün bir kanalda haberlerde beni çok sevindiren bir haber izledim türbanlı bir ev hanımımın harika bir girişimcilik hikayesi.
Televizyonda başka kanallarda yayınlanmadı gazetelerde de yok internette de yok, bu kadının hikayesini daha fazla kişinin duyması için dualar hazinesinde paylaşıyorum tüm Türk ev kadınlarına motivasyon olsun. Türk kadını isterse her şeyi yapar yaptığında da başarılı olur Allah'ın izniyle.
Sıdıka Ataman Hollanda'dan ithal edilen süt reçelini keşfetmiş evde yapmaya başlamış önce komşularına satmış sonra ise gittikçe büyümüş marketlere de satmaya başlamış.
Çok sevindim ithalata karşıyım, ülkemizin bir tane bile dünyada dostu yok, düşmanı çok, Avrupa'nın ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlar ortada. Buna rağmen o ülkelerden ithalat yapıyoruz hem de her geçen gün artıyor. Eskiden yerli malı Türkün malı herkes onu kullanmalı diye bir şey vardı şimdi ise yerli malları piyasada çok az kaldı, kuru fasulyeyi bile ithal eder hale gelmişiz bu nasıl bir yaman çelişki kendi verimli doğal topraklarımız varken bize düşman ülkelerin zararlı katkılı besinlerini tüketiyoruz.
Bu konuda çok hassasım o yüzden Sıdıka Hanım ''hedefimiz süt reçelinin ihracatı'' dediği zaman çok duygulandım. Allah yolunu açık etsin, süt reçelini ihraç etmeyi nasip etsin inşaallah.

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak