El Halim Zikri

Affı,bağışlaması,rahmeti ve merhameti sınırsız olan,sürekli affeden ve affetmekten bıkmayan yüce ALLAH(c.c),karar vermekte bizim gibi sabırsız davranmıyor,hataları  ve günahları hemen anında cezalandırmıyor.Bekliyor ve istiyor ki,kulları yaptıklarının farkına varsın,suçunun büyüklüğünü ve bunu kime karşı yaptığını anlasın,tövbe etsin.

“Allah’ım biliyorum ki benim yaptığım hatadır, günahtır,bunaldım gaflete düşdüm, bunu yaptım.Ama biliyorum ki,senin affın ve merhametin benim günahlarımdan çok  daha geniş,onu hiç bir şey geçemez,beni bağışla affet “

Evet kulunun bu itirafı bu tövbeyi yapmasını bekler.

EL-HALİM; İsminin zikri (88) adettir.

EL-HALİM, ismi,özellikleri çok olan ve ümidi tükenmek üzere olanlara göre çok şey ifade eden bir ismi ilahidir.Hayata yeniden başlamak isteyenler,bitip tükendiğini,hiç bir şey yapmaya gücünün kalmadığını sanıp ümitsizlik karanlığına düşenler veya düşmeye meyledenler,bu isme sıkıca sarılsınlar.

* EL-HALİMi, ismi her gün usulüne uygun olarak çok serkeş,haylaz,huysuz  ve yaramaz  bu zikirle yavaş ve uyumlu hale gelir.

* Hayırsız koca ve yaramaz kadın (eşi) üzerine okunur. Herkes kendince çekilmez ve katlaması güç olarak bulduğu kişilerin üzerine bolca okuyup üfleyebilir.

*  Hz.Musa(a.s) , şerrinden korktuğu Firavun’un yanına her gidişinde“YA HALİM” ismini çokça okurdu.

* Bir işte bir makamda idareci olan bir kimse  her gün (88) defa bu ismi zikrederse,öfkesinden  kurtulup, sukunet bulur,idareciliğini rahatça yapar.

* Öfkeli, sinirli ve asabi kimseler ,öfkelendikleri anda( 88) defa “YA HALİM” diye zikrederlerse  öfkeleri geçer ve sakinleşirler.(defalarca tecrübe edilmiştir.)

*  Suya yada gülsuyuna okunup eve, işyerine,yada araziye serpilirse bereket hasıl olur.herhangi bir araca okunursa,kazadan beladan korunur.Eve serpmekle,her türlü şer ve beladan korunur.

*  Mahkemede hakimin zulüm ve haksızlık yapmasından korkan, mahkemeye giderken (88) defa okursa hakimin haksızlık yapmasından korunur.

* Geceleri ağlayan, uyku uyumayan bir çocuğun üzeriene gümüş bir levha üzerine yazılıp yatağına asılırsa ve üzerine (88) defa okunursa ,çocuk huysuzluk yapmadan uyur,güzel ahlakla,halim ve selim iyi huylu bir çocuk olur.

*  Bu mübarek isim gerek kendisi, gerek ailesi ve çocukları,gerek düşmanlarını sakinleştirip ,faydalı hale getirmek ve ıslahı için çok faydalıdır.

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak