Rabbim Kendini Yalnız Hisseden Kullarına Yardım Et


Dua bizim için olduğu gibi tanıdığımız veya tanımadığımız tüm insanlar için de en büyük yardım. Şu dünyada kendini #yalnız hisseden, yorgun olan, hasta olan veya sevdiklerini kaybetmiş veya sıkıntısı olan herkes için dua etmek istiyorum.



Rabbim sana sığınıyoruz sen bizlere ve inanan tüm kadın ve erkek müminlere yardım et. Amin

Allah'ım sana güveniyoruz, Sana sığınıyoruz, yalnız senden yardım dileniyoruz. Allah'ım senden gelecek her hayra muhtacız. Rabbim sıkıntıda olan, gönlü daralan, kendini bu dünyada yalnız hisseden, dertlerle ve kötülerle savaşmaktan yorgun ve bitap düşen, insanlığını kaybetmemek için ve bu dünya sınavını başarıyla atlatmak için ağlayarak senden yardım dilenen, sıkıntılar içinde olanların gönlünü ferahlat, onları selamete çıkar. Amin

Allah’a güvendim. O bana yeter. Tanrı yoktur O vardır! Ben O’na bağlanıp, işimi ona bıraktım. Ki O arş’ın azîm Rabbidir.

“İnna lillahi ve inna ileyhi racıûn”(Muhakkak biz senden geldik ve muhakkak ki sana döneceğiz)Başka gidecek yerimiz yok, başka sığınağımız yok sana sığındık.”

BIR DARLIGA BIR SIKINTIYA DÜSEN BU DUAYI OKUMALI
OKUNUSU :
" Bismillâhir’Rahmanir’Rahim Velâ havle velâ kuvvete illâ
billâhil’Aliyyil’Aziym ."

MANASI:
"Rahman (Esirgeyen) Rahim (Bagislayan) Allâh’in adiyla. Çok yüce ve çok büyük Allâh’in himayesine siginmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardim dilemekten baska bir amacim yoktur. O’na dayandim, O’na güvendim."



Güle Kokusunu Veren, DUAların sahibine Emanet OLUN

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak