Canakkale Sehitlerimiz İcin Dua Ediyoruz

Bu ülke için canını vermiş Çanakkale şehitlerimiz için Yasin Suresi okudum,sizler de Yasinveya Fatiha okuyup amin der misiniz.

Rabbim okunan yasin surelerini ve fatiha surelerini kabul eyle. Elde edilen sevabı,Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v) in ruhuna hediye eyledik kabul eyle Ya Rabbi.
Hz Ademden beri gelen geçen Peygamberlerin ruhlarına,İslam dinine hizmet eden,Kur’an-ı elden ele ulaştıran,dilden dile dolaştıran,sahabelerin,Tabiilerin, Tebe-ü tabiilerin,Alimlerin,Şühedaların ve Müslümanların ruhlarına da hediye eyledik,kabul eyle Ya Rabbi.
Din,vatan,millet,hak ve hakikat uğruna,savaş meydanlarında kahramanca dövüşen şehitlerimizin de ruhlarına, hediye eyledik kabul eyle Ya Rabbi.
Bu duaya Allah rızası için iştirak etmiş,halisane niyetlerle,elleri havada,dilleri duada,el açıp amin amin diyen,şu an bu duayı okuyan kişilerin ahirete intikal etmiş,bütün akrabalarının da ruhlarına hediye eyledik,kabul eyle Ya Rabbi.
Toprak altında çürümüş,isimleri unutulmuş,nesilleri kesilmiş,bir fatiha okuyacak kimseleri kalmamış,kabirleri üzerine çıkarak,eyvah bizi hiç kimseler anmamış diyerek, ağlayan ve boyun büken,İslam kardeşlerimizin de,ruhlarına hediye eyledik,kabul eyle Ya Rabbi.
Son nefesimizde kelim-i şehadetle buyrun « Eşhedu en la ilahe illallah ve eşhedu anne Muhammeden abduhu ve rasuluh » diyerek bu dünyadan göç etmeyi,imanın ve İslamın doğru,temiz ve nurlu yolundan ayrılmadan göç etmeyi cümlemize nasip eyle Ya Rabbi!
Ya İlahe-l Alemin bizi doğru yoldan ayırma, ayırmak isteyenlere fırsat verme,Ya Rabbi Ehli İmana Nusret,Ehli irfana Gayret ver,Ehli İslam’ın hastalarına şifa,dertlilerine deva,borçlularına acilen edalar nasip eyle,Ya Rabbi.
Namazını,niyazını unutan,içki,kumar,kötü alışkanlıklarla hayatını ve etrafını bunaltan,çeşit çeşit fenalıklara kapılan,Müslüman kardeşlerimize Yardım eyle,Ya Rabbi.
Dinimizi,vatanımızı,milletimizi,Ümmetimizi,Bağımsızlığımızı,Hürriyetimizi,Bayrağımızı,sancağımızı,ar ve namusumuzu,İffetimizi,düşman şerrinden ve şeytanlaşmış insanların şerrinden,muhafaza eyle,Ya Rabbi.
Bizlere yeterince rızık,çokça ilim,ölmeden önce tevbe,öldükten sonra cennet nasip eyle,Ya Rabbi Herkesin kendi derdine düştüğü,o şiddetli mahşer gününde,bizleri sevgili Peygamberimizin Sancağı altında ve senin arşının gölgesinde gölgelenen, bahtiyar kulların zümresine ilhak eyle,Ya Rabbi.
Ya Rabbe-l Alemin,bizleri senden başkasına muhtaç eyleme,Bizleri kendi halimizle,nefsimizle baş başa bırakma,Ehli İyalimizi,şeytanın ve şeytanlaşmış insanların şerrinden,emin eyle
Biz aciz kullarına merhamet eyle,Ayıplarımızı açıp,rezil etme,Günahlarımız fazla,mahcup etme,İbadetlerimiz noksan,reddetme Ya Rabbi.
Ya İlahe-l Alemin,su dünyanın çeşitli yerlerinde, düşman zulmü altında inleyen ve düşman bombaları altında çaresiz,mabetsiz,evsiz kalan,Müslüman kardeşlerimize yardım eyle,Onları bu dünya imtihanında,galip eyle,Ya Rabbi Biz Müslümanları  parçalamak isteyenlere fırsat verme.
Sadakallahül azıym…Sübhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesufun..Ve selamüm alel Mürselin vel hamdü lillahi rabbil alemin..El-Fatiha Amin
Selam ve dua ile,
Zehra

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak