Dunyadaki Tum Cocuklar İcin Dua

Temiz ruha sahip çocuklar için dua etmek istiyorum. 


İnsanları anlamanın mümkün olmadığı şu dünyada, aileler nasıl yetiştiriyorsa artık, çocukların bile ruhu kirlendi,hayvanlara işkence edenler, insanlarla dalga geçenler, arkadaşlarına cinsel saldırıda bulunanlar,küfürlü konuşanlar,sürekli isteyip memnun olmayanlar...

Oysaki çocuklar melekti, insanlar da da melek olan çoktu. Ne oldu, neden her şey bu kadar kirlendi. 

Çocuk gibi çocuk (masum, olması gerektiği gibi) gördüğümde şaşırır ve sevinir hale geldim. 

Çocuklar masum ve sevgi dolu olmalı. Lütfen çocuklarınızı yetiştirirken çok dikkatli olun. Merhamet etmeyi, tüm canlıları sevmeyi, elindeki ile yetinmeyi, küçük şeylerden mutlu olmayı öğretin onlara.

Çocukların hepsini çok severim, onlar da beni severler. İnsanlığın kötüye gidişatını sadece çocuklar değiştirebilir.

Rabbim tüm çocukların kalbinin temizliğini, iyiliğini daim etsin inşallah. Rabbim anne ve babalara çocuklarını bütünün hayrına olacak şekilde iyi yetiştirmelerini nasip etsin inşallah. Rabbim çocukların karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah. Rabbim kalbi katılaşmış yetişkinlerin bütünün hayrına olacak şekilde içindeki masum çocuğu hatırlamasını ve kalbinin iyileşmesini nasip etsin inşallah. Rabbim çocuğunu hayırlı evlat olarak yetiştirebilecek kişilere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbim tüm çocukları sevgi,saygı,huzur ve imanla anneli babalı büyütsün inşallah. Rabbim bu dünyadaki iyi insan sayısını çoğaltsın inşallah. Rabbim dünyadaki tüm çocuklara barış, sevgi, saygı, beden ve ruh sağlığı içinde yaşamayı nasip etsin inşallah.

Amin




Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak