Mutlu Esler İcin Duam


Mutlu ilişkilerin olmadığına dair bir inancımız yok dersek yalan söylemiş oluruz.

Ama mutlu eşler de var bu ülkede. Kimisi çok erken bulmuş birbirini (şanslı şeyler) yıllarca mutluluğu da acıyı da el ele yaşamışlar ve halen mutlular. Rabbim tüm evlilerin mutluluğunu daim etsin inşallah. Ömürlerinin kalanını huzur,saygı,sevgi,güven, beden ve ruh sağlığı ile, afiyette, aşk ile, iman ile birlikte yan yana mutlulukla yaşamayı nasip etsin inşallah

Kimisi ikinci evliliğinde bulmuş mutluluğu, başkasıyla çok acı çekmişler ama bugün doğru kişi yanlarında, yıllardır birlikteler ve çok mutlular. Rabbim herkese bütünün hayrına olacak şekilde hayırlı evlilik yapmayı hayırlı kişiyi seçmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim herkesi zinadan ve günahlardan korusun hayırlı,sadakat dolu, imanlı, mutlu evlilikler nasip etsin. Rabbim yanılanların karşısına doğru kişiyi çıkardığında doğru kişinin kıymetini bilmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim iyi günde, kötü günde sevgi ile huzur ile saygı ve güven ile sadakat ile yan yana olabilecek kişilere birbiriyle evlenmeyi nasip etsin inşallah. 

Kimisi beklemiş beklemiş hatta bazıları umudunu kesmiş ve sonunda doğru kişiyi bulmuş. Rabbim mutluluklarını daim etsin. Rabbim gençliğinde mutlu evlilik yaşayamamış kişilere yalnız geçen zamanı unutturacak şekilde her seyin en güzelini eşiyle yaşamayı nasip etsin inşallah. Rabbim onlara merhamet etsin ve ömürlerinin kalanını birlikte her güne şükrederek mutlulukla, el ele aşk ile yaşamalarını nasip etsin inşallah.

Rabbim hayırlı evlilik yapmayı isteyen herkese doğru kişilerle yarına kadar değil mezara kadar sürecek, sadece iyi günde değil kötü günde de sevgi ile sarılabilecek, hastalıkta sağlıkta terketmeyecek, sadık kalacak, fikirlerine yaptıklarına saygı duyacak,  sadece sevinçlerini değil dertlerini de paylaşabileceği, birlikte zaman geçirmekten sıkılmayacağı, cinsel olarak da mutlu olacağı, beraber gülebileceği, hem bu dünyası hem de ahireti için hayırlı olacak, içinde Allah korkusu ve sevgisi olan hayırlı eşler nasip etsin inşallah.

Amin amin amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak