Duamiz Var Elhamdulillah


Keyfin nasıl sevgili dua dostum, inşallah iyisindir.Bir yerden alıntı yaptığım bu duayı sen, ben, tüm dua dostlarımızın niyetine okuyalım. Allah tüm dualarını hayırlısıyla kabul eder inşallah. 


Bismillahirrahmanirrahim
Allah’ım!
Hiç şüphesiz biz nefsimize zulmettik. SEN bizim büyük ve küçük günahlarımızı bağışla, çünkü onları SEN'den başkası bağışlayamaz. Bizi huyların en güzellerine götür, çünkü onlara SEN'den başka götürecek kimse yoktur.
Allah’ım,!
Yüzlerimizi SEN'den gelen bir haya duygusuyla, kalblerimizi SEN'den gelen bir sevinçle doldur.
Bizi, cömert ve karşılıksız veren eyle; cimri, yerinde sayıp ilerlemeyen, söz götürüp getiren, kendini beğenen ve arayı bozan eyleme.
Allah'ım!
Oburluktan, kıtlıktan, haddini aşmaktan, geçim sıkıntısından, kötü zandan, sarhoş edici içkilerden, bolluk içinde oyalanmaktan, şerirlikten, zan ile hükmetmekten, karanlık fitnelerden ve geçim darlığından Sana sığınırız.
Allah’ım!
Bize geçimin en genişini, ömrün en mutlusunu, rızkın helal ve bereketli olanını ihsan et. Affınla bizi bağışla, fazl ve kereminle bize karşı yumuşaklıkla muamele et. Bize nimet olarak verdiklerinin şükrünü yapmamızı nasip eyle!
Allah’ım!
Ağlamayan gözden, ürpermeyen kalpten, huşu duymayan gönülden, kabul edilmeyen duadan, fayda vermeyen ilimden, dinlenilmeyen sözden, doymayan nefisten, küçük bir yardımı insanlardan esirgemeyi hoş karşılamaktan SANA sığınırız.
Allah bize yeter. O ne güzel Vekildir. Ne güzel dost ve ne güzel yardımcıdır. Bizi bağışlamanı diliyoruz.
Ey Rabbimiz! Dönüş yalnız SANA'dır.
Ey hayat veren Allah’ım! Dünya ve ahirette sıhhat ve afiyetle bizi hoş ve temiz bir hayatla yaşat. Şüphesiz SEN'in herşeye gücün yeter.
Allah’ım!
Bu duayı bizden kabul eyle!
Şüphesiz SEN herşeyi hakkıyla işiten, herşeyi hakkıyla bilensin.
Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak