Kilo Vermek İcin Dua

zayıflamak icin dua

Kilo vermek isteyenler eğer inançlıysa herşeyin Allah'ın izniyle olduğunu bilirler ve medeti onları sağlıklarından edecek zayıflama ilaçlarında değil duada ararlar.


Bir takipçimiz zayıflamak için dua sordu. Aşağıdaki dualar ona ve kilo vermek isteyen herkese yardımcı olur inşallah. Rabbim sağlıkla afiyetle fazla kilolarını verip sağlıklı bir bedene kavuşmalarını nasip etsin, fazla kilo hastalığından onları kurtarsın ve bu hastalıktan hiçbir iz bırakmasın inşallah.Amin

Daha önce kilo verme ile ilgili yazdığım yayınları da okuyabilirsiniz. 
islamla fazla kilolardan kurtulus
az yemenin islamdaki onemi ve faydaları

Samed:  Kiç bir şeye muhtaç olmayan, tüm canlıların ihtiyaçlarını gideren ve her türlü istekte doğrudan kendisine başvurulan demektir.
Her gün 520 kere Ya Samed esması okunur.. Her şey Allah'ın elindedir ve şifa verenlerin en hayırlısı Allah'tır. Kilo problemi de bir tür hastalıktır ve hastalıktan kurtulmak için siz de elinizden geleni yapıp Allah'tan şifa istemelisiniz.

Zayıflamak için yediğiniz yemeğe, özellikle içtiğiniz suya su cümleleri sarfedin;

Beni sağlığıma kavuşturuyorsun. Bana hayat ve enerji veriyorsun. Seni içtikçe bana rahatsızlık veren tüm biyolojik etmenleri bir, bir yok ediyorsun. Benim ideal kiloma düşmem için vücudumda gerekli reaksiyonları gerçekleştiriyorsun. Sağlığım için en iyisi sensin.
Bilimsel olarak suya okunan dua niyet vs. suyu etkilediği ve suya yüklenen niyetin bedende gerçekleştiği kanıtlanmıştır.

Ey yüce Rabbim, bana zayıflamak için güç ve kudret ver. Bedenime zarar verecek yiyecekleri yememe izin verme. Bu bedeni emanetçin olarak taşıyorum. Bu emaneti iyi muhafaza edebilmek için zayıflamak istiyorum. Sen bana yardım et ve beni miskinliğe iten kiloları vermeme yardımcı ol. Amin.

**Karnı tıka basa doldurmadan 3'te birini su, 3'te birini yemek ve 3'te birini boş bırakarak sofradan kalmak, Peygamber Efendimizin beslenme tavsiyesidir. O nedenle aşırı yemek yemenin Efendimiz tarafından bile hoş görülmediğini hatırlatmak gerekir.

Aşırı Kilodan Kurtulmak İçin Dua
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifa ver, çünkü şifa verici sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur. Öyle şifa ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.

**Şişmanlıktan dolayı rahatsızlık çeken vucudunu taşıyamayan veya zayıflamak  isteyen kimseler bol miktarda  Allah veya Lâ İlahe İllallah okumalıdır.

Zayıflamak İçin Esmalı Dua
Bu duayı bir kağıda yazıp sabah akşam okuyun.

“Süphane Rabbiyel aliyyil alel vehhab”
Ya Rahman
Ya Nafi
Ya Melik
Ya Selam
Ya Azim
Ya Mucib
Ya Vedud
Ya Muktedir
Ya Batın
Ya Nur
Ve şifaül lima fissuduri ve hüdev ve rahmetül lil müminin.”

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak