Her gün nasıl dua etmeli?


Okunacak dualar çok ise de, birkaçını bildirelim!

**Sabah ve akşam namazlarını kılıp dua ederken yedi defa ''Allahümme ecirni minennâr'' demelidir! Bunu okuyan Cehennemden kurtulur.


**Sabah-akşam üç defa Besmele çekerek ''Bismillahillezi, la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemi-ul-âlim'' okuyan, büyücülerin, zalimlerin şerrinden ve her çeşit zarardan korunur.

**Sabah-akşam üç defa ''Euzü billahis-semiil âlimi mineşşeytanirracim'' diyerek Haşr suresinin son üç âyetini okuyana yetmiş bin melek dua eder, ölünce de şehid olur.

**Küfre düşenin bütün ibadetleri yok olur. Onun için küfre düşüren söz ve işleri bilmelidir! Şirke düşmekten korunmak için de sabah-akşam ''Allahümme inni euzü bike min en üşrike bike şeyen ve ene âlemü ve estağfirüke lima la âlemü inneke, ente allamülguyub'' duasını okumalıdır!

**Sabah-akşam 7 defa ''Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arşil-azim'' okuyana Allahü teâlâ, onun din ve dünya işlerinde yardımcı olur.

**Evden çıkarken (Âyet-el kürsi)yi okuyana melekler, eve dönünceye kadar dua ve istiğfar ederler. 

**Dinimize, dünyamıza gelecek zararlarından kurtulmak için her gün 500 defa ''La havle vela kuvvete illa billah'' okunmalıdır! okumaya başlarken ve okuduktan sonra da yüzer defa Salevat okumalıdır!

**Sıkıntıdan kurtulmak için de (La havle...) okumaya devam etmelidir! Her gün yüz defa okuyan da fakirliğe düşmez. Elindeki nimetler de devam eder.

**Günde yüz defa salevat ''Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala âli seyyidina Muhammed'' okuyan Cehennemden kurtulur ve şehidlerle beraber olur. 

KAYNAK:dinimizislam


Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak