Hz.Ebubekir'in Duası


Allah’ım, Peygamberin Muhammed,dostun İbrahim, sırdaşın Musa, kelimen ve ruhun İsa hürmetine, Musanın kelamı, İsa’nın incili, Davutun Zeburu ve Muhammed’in Kur’anı hürmetine, senden her şeyin hayırlısını istiyorum.


Vahy ettiğin her vahiy, hümettiğin her kaza, boş çevirmediğin her dilenci, fakirleştirdiğin her zengin, zenginleştirdiğin her fakir,doğru yola erdirdiğin her sapıtmış, hürmetine Senden istiyorum.

Musa’ya indirdiğin İsmin hürmetine, kullarının rızıklarını bildirdiğin İsmin hürmetine, tecelli ettiğinde gecenin istikrar bulunduğu İsmin hürmetine, tecelli ettiğinde göklerin yükseldiği İsmin hürmetine, üzerlerine tecelli ettiğinde dağların sapa sağlam durmalarına sebep olan İsmin hürmetine, arşın yükselmesine sebep olan İsmin hürmetine senden istiyorum.

Senin katından feyz-i mübinden ve kitabında indirilen, senin temiz, temizlenmiş, tek,başkaya muhtaç olmayan İsmin hürmetine senden istiyorum. Üzerine tecelli ettiğinde gündüzü aydınlatan ve geceyide karartan İsmin hürmetine, yüceliğin, büyüklüğün ve celalinin nuru hürmetine,
Senin güç ve kudretinden istiyorum, beni Kur’an-ı Azimüşşan ve ilmi ile rızıklandır; O’nu benim kanıma, etime, kulağıma, gözüme karıştır ve benim vücudumu O’nunla kullan.Güç ve kudret ancak Seninledir. Ey merhametlilerin en Merhametlisi… amin…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak