El Musavvir Esması ve Faydaları


El-MUSAVVİR; Her varlığa en uygun şekli veren, farklı suretlerde yaratan, tasvir eden, şekillendirip biçimlendiren.


Eğer şimdiye kadar yapmamışsak, şöyle aynanın karşısına geçip bir bakalım ve bize verilen organların yerli yerinde olup olmadığını düşünelim.Mesela diyelim ki,gözlerimizin yerini beğenmedik.Acaba nereye koyulması daha uygun olurdu?Onları,şu andaki bulundukları yerden başka başka bir yere koyma  veya yerleştirme imkanına sahip olamayacağız. Çünkü birazcık düşünürsek  şu anda  en uygun yerde bulunduğunu anlayacağız.
Ebced degeri ve zikir saati:
Ebced değeri (336);zikir saati Ay’dır.Günü pazartesi.
Özellikleri ve Bazı faydaları:

  • EL-MUSAVVİR, ismini belirtilen miktarda  ve sağlam bir niyetle okuyan kimse dilediğini rüyasında görür. Okumayı gece herkes yattıktan sonra yapmak gerekiyor.Önce 1000)bin) defa” Kaf,Ya,Ayn,Sad,” sonra  da 3360 defa “YA MUSAVVİR” okumak lazım.Ayrıca bir defada istediğiniz kişiyi göremezseniz.Üç,beş,Yedi defa tekrar etmek gerekiyor.
  • Bu ismin en büyük Özelliklerinden biri  de tıbbın dışındaki nedenlerden dolayı çocuğu olmayanlara faydalı olması  ve bu ismin hürmetine Yüce Allah’ın çocuk ihsan etmesidir.
    Havas alimlari “çocuğu olmayan bir kadın 7 gün oruç tutup,iftar anında 21 kere “YA MUSAVVİR”ismini zikrederse kendisine yüce Allah çocuk ihsan eder.Erkek üç gün oruç tutup iftar anında  21 kere bu ismi bir bardak suya okuyup üflerse  ve içerse, Yüce Allah bu ismin geregi  olarak  o erkeğe çocuk ihsan eder.” demişlerdir.
  • Bu ismİ zikrine her gün 365 defa dikkatle ve itina ile devam eden kişi, yüksek ruhani varlıklarla ilişki kurup onlarla görüşebilir.Havas Alimlerine göre daha kolay ve daha çabuk bir irtibat için “YA HALIK,YA BARİ,YA MÜSAVVİR”isimlerinin birlikte okunması tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak