Bugün de Çok Şükrüm Var


Rabbim sana sonsuz şükürler olsun. Sana ne kadar şükretsem az, sana sonsuz şükürler olsun.

 Bana verdiğin karakter için, ruh için, vücut için, zeka için, her şey için Sana şükürler olsun.
Bana verdiklerinle mutlu olabilen bir huy verdiğin için Sana şükürler olsun. Çevreme baktığımda hep gördüm ki görüyorum ki çoğu insanı hiçbir şey mutlu etmiyor, asla yetinmiyorlar, asla ellerindekilerle mutlu olamıyorlar, hep bir mutsuzluk, negatiflik, dünyaya hep siyah bir pencereden bakıyorlar, beni hiçbir zaman onlardan kılmadığın için Sana şükürler olsun. Onlar gibi olmaktan Sana sığınırım.
Verdiklerinden zevk aldığım için Sana şükürler olsun. Yıllardır çok yakından görüyorum ki  acıdan zevk alan insanlar da çok. Nasıl olabilir insanlar mutluluk çok kolayca yüreğinin altında dururken mutsuzluğu seçer. Oysaki mutluluk kolay mutsuzluk zor. Acı sever negatif insanlarla yaşamaktan, muhatap olmaktan kullarını çok seven onların mutlu olmasını isteyen Allaha sığınıyorum. Rabbim onları ıslah et kalplerine ferahlık ver.
Bana pozitif bir karakter verdiğin için sana şükürler olsun. Tüm güçlükleri zorlukları, bir başıma gülerek atlatma gücü verdiğin için hep yanımda olduğun için Sana şükürler olsun.
Rabbim hayatıma pozitif, iyi niyetli, kalp gözü açık, kalplerinde ve gözlerinde insanlığın kaybolmadığı insanları sok ve hep hayatımda kalsınlar. Rabbim beni sevdiklerine sevdir sevdiklerini de bana sevdir. Amin 


Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak