Cenneti Arzu Eden Kimseler Bu Duayı Okusun


Hayırlı geceler değerli Müslüman din kardeşlerim.


Medârik'te der ki: 


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ. شَهِدَ اللهُ اَنَّهُ لاَ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ وَالْمَلاَئِكَةُ وَاُولُوا الْعَلْمِ قَائِمًا بِالْقِسةِ اِلاَّ هُوَ لْعَزِيزُ الْحَكِيمُ. اِنَّ الدِّينَ عِنْدَاللهِ اْلاِسْلاَمُ
(Al-i İmran 18-19)
Bismillahirrahmânirrahîm.
Şehidallâhu ennehû lâ ilâhe illâ hüve ve'l melâiketü ve ul'ul ilmi gâimen bil gist. Lâ ilâhe illâ hüvel azîzul hakîm.(Al-i İmran18) İnneddîne innallâhil İslâm... (Al-i İmran19'un başı)
Anlamı: Allah, şu hakîkati: Kendinden başka hiç bir Tanrı olmadığını, adaleti ayakta tutarak (delilleriyle, âyetleriyle) açıkladı. Melekler (bunu ikrar etti, hakîkî) ilim sâhipleri (nebiler, âlimler) de (böylece inandı). Ondan başka hiç bir Tanrı yoktur. (O), mutlak gâliptir, yegâne hüküm ve hikmet sâhibidîr. Muhakkak ki Allah'ın indinde dîn, İslâm'dır.
(Hasan Basri Mantay Meali, Al-i İmran 18-19...)

Her kim yatarken bu âyeti okursa Allah ondan kıyamete kadar onun için mağfiret dileyecek olan bin melek yaratır.Bu ayeti okuduktan sonra da: "Allah'ın şahitlik yaptığına şahitlik ederim. Bu şehadet, benim için bir emanettir" derse, Allah Teala, kıyamet günü şöyle buyurur:
"Katımda kuluma verilen sözüm vardır. Haydi onu Cennet'e sokun..!" [1]
[1] Arif Pamuk, "Resulullah'ın Dilinden Sûreler ve Dualar, Fazileti, Esrârı ve Hikmeti", Pamuk Yayınları, Temmuz 2008, İstanbul, s.791.

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak