Ulkemiz İcin Dua Edelim


Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor(gerçi sürekli zor günler geçiriyor), basına yansıyan ve yansımayan terör olayları sıklaştı, bir yandan da başka bir sürü olay. Lütfen her gün ülkemiz için dua etmeyi unutmayalım.

Rabbim vatanımızı bölmek isteyenlere fırsat verme, vatan hainlerine fırsat verme. Bizlere dünya ve ahirette iyilik ve güzellikler ihsan eyle.Dünya döndükçe Rabbim bu Ülkeye Sinsi Planlar Kuranların oyunlarını başlarına çevir Ya Rabbim .Sen Vatanımızı Milletimizi Dinimizi Zalimlerden Koru Ya Rabb.

Rabbim askerimize polisimize yardım etsin, bayrağımız asla inmesin. Camilerimizden ezan sesi eksik olmasın. Vatanımızı bölmek isteyen iç ve dış güçlere Rabbim fırsat vermesin inşaAllah.

Allah'ım bizleri,vatanımızı,milletimizi ve sana inananları koru,bizleri rahmetinden esirgeme,gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle,hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eyle...Bizlerin hem bu dünyasını hem ahiretini güzelleştir...Cümlemizin yüreğindeki hayırlı dualarını kabul eyle...Içimizde Allah korkusu olmayanlara Allah korkusu ver...Anne ve babalarımıza,eş ve çoluk çocuklarımıza,bizlere sağlık,sıhhat ve hayırlı ömürler ver...Ey Rabbim...Duam Allah dostlarının duası olsun,onlar her kimin adını anıp onun hürmetine dua ediyor Senden diliyorlarsa ben de el açtım onlar yüzü suyu hürmetine Senden diliyorum geri çevirme Rabbim...Amin...Amin...Amin..

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak