Kısmeti Baglı Olanlar İcin Dua

evlenmek isteyenler için dualar

Bir hanım kardeşimiz her konuda kısmetinin kapalı olduğunu yazmış ve bunun için dua  istemiş benden.

Araştırmamı yaptım kısmeti kapalı olanların okuyabileceği duaları burada yayınlıyorum. Daha önceki yayınlarımda da bekarlar için ve zenginlik için ve sınavlarda başarı için duaları okuyabilirsiniz. 

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki her şeyde bir hayır vardır, biz bilemeyiz Allah bilir. Her elimi attığım şeyde başarısız oluyorum diye düşünürsünüz fakat belki de karşılığı sevaptır, cennettir. Allah sabrınızı sınıyordur veya sizi bir şeylerden koruyordur. Veya henüz hazır değilsinizdir, evlenseniz ayrılacaksınızdır ya da mutsuz olacaksınızdır karakter olarak hazır değilsinizdir, zengin olsanız yoldan çıkacak şeytana uyacaksınızdır...Zamanı geldiğinde size istediğinizi verecektir, umudunuzu yitirmeyin. Siz kendinizi Allah yolunda geliştirmeye bakın. Bu dünyanın , bu dünyadaki evliliğin ve zenginliğin geçici olduğunu sık hatırlamak belki de daha az üzülmenizi sağlayabilir. 
Her halukarda Allah'a hamd olsun, demeyi alışkanlık haline getirelim. 
 Her halimize şükretmeyi ihmal etmeyelim ve her zaman her şeyin hayırlısını isteyelim değerli kardeşlerim. 

Rabbim  isteyen herkese hayırlı evlilik, hayırlı evlat, hayırlı iş, hayırlı zenginlik, hayırlı sağlık, hayırlı arkadaş, her şeyin hayırlısını versin inşaAllah.

Selam ve dua ile,
Zehra

Kısmeti Bağlı Olanlar İçin Dua
Hangi hususta olursa olsun, kısmeti bağlı olan kimse, aşağıdaki münâcâtı her gün 100 kere okuyup gönlünce dua ederse, bi-izn-illâhi Teâlâ en kısa zamanda murâdına erer:
اَللَّهُمَّ يَا رَبِّ بِجَاهِ صَاحِبِ الْوَسِيلَةِ سَيِّدِنَا وَ نَبِيِّنَا وَ حَبِيبِنَا وَ قُرَّةَ عُيُونِنَا وَ نُورِ اَبْصَارِنَا حَبِيبِكَ مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَي وَ رَسُولِكَ الْمُرْتَضَي وَ نَبِيِّكَ الْمُجْتَبَي حَوِّلْ اَحْوَالَنَا اِلَي اَحْسَنِ الْحَالِ يَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ اْلاَحْوَالِ

Okunuşu: 
Allâhümme yâ Rabbî bicâhî sâhibi'l-vesîleti Seyyidinâ ve Nebiyyinâ ve Habîbinâ ve gurrete uyûninâ ve nûr-i ebsârinâ Habîbike Muhammedini'l-Mustafâ ve Rasûlike'l-Murtazâ ve Nebiyyike'l-Müctebâ, havvil ahvâlina ilâ ahseni'l hâl. Yâ muhavvile'l-havli ve'l-ahvâl.

Kaynak: "Duâların Esrârı", Çelik Yayınevi, s.230-231

Kısmetinin açılmasını isteyenler;

Bir bardak temiz su alınır ve bunun üzerine 101 defa aşağıdaki ayetler okunup üflenir.Kısmeti kapalı olan,evlenmek isteyip de birini bulup evlenemeyen kişi bu sudan içer.

Bu işleme 21 gün devam edilir.

Hem kısmeti açılır hemde üzerinde bir bağlılık varsa Allahin izniyle çözülür.



“İnna fetahna leke fethan mübina.Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba”



Evlilik için kısmeti kapalı olanlar Yâ Şekûr c.c zikrini yapsın

Evlilikte kısmeti kapalı olanlar her gün (526)  defa “Yâ Şekûr celle celalühü” zikrine devam ederler ise 110 günü geçmeden talipler çıkar  ve çok mutlu bir evlilikleri olur.

Emirlerine itaat edenleri umduklarından fazlası ile mükafatlandıran,şükrü kabul edici,az amel ile çok mükafat verici,kendi hoşnutluğu maksat  ve niyetiyle yapılan işleri daha ziyadesiyle karşılayan  ve mükafatlandıran Allah..



Evlenmek isteyen kişi için okunacak Âyet-i Kerim

Evlenmek isteyen kişi aşağıdaki Âyet-i Kerimi (1136) defa  okumaya  devam eder.Niyet  ederek 2 yada 4  rekat namaz kılıp;”Allah’ım dünyam ve ahiretim için hayırlı olan birini nasip et.” diye  niyet edip bu Âyet-i Kerim’i okuyup en az  21 gün devam etmelidir.

Duhân süresi 54 ncü Âyet-i Kerim
Okunacak Âyet-i Kerim “Kezâlik(kezâlike), ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin). “

Anlamı:“İşte böyle. Bunun yanı sıra biz onları, iri gözlü hûrilerle evlendiririz.”

كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ

Kaynak:Duanın gücü sırların şifresi

Kısmeti açacak dua

Evlenemeyen kişiler Furkan suresi 74. ayeti okumalıdırlar. Allah'ın izniyle fayda göreceklerdir. "Vellezine yekulune Rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama." Meali, "Ve onlar ki, Ey Rabbimiz, lütfunla eşlerimizden, çocuklarımızdan bizlere göz aydınlıkları ihsan et, bizi takva sahiplerine önder kıl, derler."

Hayırlı bir eş isteyenler bu duayı okumalıdır.

Bu duayı her gün sabah namazının ardından 70 defa okuyan kişiler, hayırlı bir eşle evleneceklerdir. 

"Bismillahirrahmanirrahim

Allahu la ilahe illa hüvel hakiymul habir. Allahu la ilahe illa hüves semiul basir. Allahu la ilahe illa hüvel vahidul ehadun. Allahu la ilahe illa hüvel rahmanirrahiym. Allahu la ilahe illa hüvel ferdussamed.  Allahu la ilahe illa hüvel zahirul batınınu. Allahu la ilahe illa hüvel vahidul ehadussamed.Allahu la ilahe illa hüvel fettahul aliym.  Allahu la ilahe illa hüvel kariybul musavvir.Allahu la ilahe illa hüvel mennanul hannanu.  Allahu la ilahe illa hüvel rafiul aliym. Allahu la ilahe illa hüvel hakiymul keriym.Allahu la ilahe illa hüvel melikül kuddus. Allahu la ilahe illa hüvel hakkul mubiyn. Allahu la ilahe illa hüvel aziyzul aliym. Allahu la ilahe illa hüvel ehadus samed.Allahu la ilahe illa hüvel baisul varisu.Allahu la ilahe illa hüvel fad uhu muhlisiyne lehuddiyn velhamdülillahi rabbil alemiyn. Allahümme salli ala Muhammedinil fatihi ebvab kezalike zevvecnahüm bihurinıyn. Amin."   

Kapalı olan kısmeti açmak için okunacak dua

Kısmeti kapalı olan kişiler İnsan suresinin ilk iki ayetini 313 defa okumalı, ayet sonuna geldiklerinde "semian" kelimesini 7 defa tekrar etmelidir. Okuyacağınız duanın en başında 1 kez besmele çekmelisiniz.

"Hel eta alel' insani hınüm mined dehri lem yekun şey'en mezkura. İnna halaknel' insane min nutfetin emşacin nebteliyhi fece alnahu semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, semiy' an, bası'yra."


Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak