Medet Rabbim


Dünya acayip bir oyun ve ben bu oyundan sıkıldım, Allah sonumuzu hayır etsin inşaallah.


Acz ve ihtiyaçlarla çırpınan gönlümü Sana vuslat arzusuyla tatmin et, nefsimi maiyyetinle sükûnete erdir. Beni, Senden bir imtihan vesilesi olarak gelen sıkıntı ve zorluklara karşı sabırlı, hakkımda verdiğin hükümlere razı, takdir buyurduğun nimetlere kanaat edip şükürle mukabelede bulunan ve Sana vuslat için can atan kullarından eyle. 


Rabbim şu sınavı hayırlısıyla bitirmemi nasip et.Sana layık bir kul olmamı nasip et. Eğer bu ömrü böyle bitireceksem haddini aşan özlemlerden koru beni. 

Çok yoruldum dünya hallerinden içimde bin bir acı, bin bir söz, bin bir yaşanmamışlık, bin bir şaşkınlık,çok mu bekledim,yanıldım mı, haketmiyor muyum, umut da kalmadı.. Dünyaya dair bir şey istediğim için affet beni Rabbim. 

Her halime bin şükür. Şükrümün azaldığı umutsuzluğa kapıldığım anlar için beni affet Allahım. Haddimi aşan duygulardan Sana sığınıyorum Allahım. Ben biçare bir kulunum, yorgunum, gücüm kalmadı, medet Rabbim.

Rabbim herhangi bir kulunun gönlünü incitmekten Sana sığınıyorum, gönlümün incinmesinden de Sana sığınıyorum. Bildiğim ve bilmediğim şeylerin şerrinden Sana sığınıyorum. Bu dünyanın şerrinden Sana sığınıyorum. 

Rabbim merhametine sığınıyorum. Rabbim bana ve herkese merhamet et. Sensin tek hakiki dost.. Sana layık kul olabilmemiz için bize yardım et Allah'ım. 

Ey ihsanı çok olan Rabbim! Cefa içinde geçip giden ömre merhamet et!Ey affetmeyi seven Rabbim! Bizi affeyle! İsyan derdimize çare eyle! bize bu dünyada ve ahirette iyilik, afiyet ver!

AMİN


Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak