Bugun de Sukur

dua

İyi ki namaz var, iyi ki dua var. İyi ki bunların kıymetini bilenlerden olmamı Rabbim bana geç de olsa (kimine göre erken bana göre geç)kısmet etti. 

Allah'ım inşallah doğru yolundan ayırmaz. Uzun bir süredir nefsimle savaşımı kendimce yeniyorum. Farkında olmadan girdiğim günahlar da vardır elbette Allah bilir. Ama zorlu olsa da seçtiğim yoldan şaşmadım, inşallah da son nefesime kadar şaşmayacağım bugün de en büyük şükrüm bunun için.

Bugünlerde biraz ümitsizliğe düştüm, kendimi yorgun hissediyorum. Şükretmeye şükür nedenlerimi hatırlamaya ihtiyacım var. Rabbim verdiğin ve vermediğin her şey için şükürler olsun. Allah'ım sana hamd olsun. Rabbim benim için doğru olanı ben bilemem Sen bilirsin. Allah'ım Senden bu dünyanın ve ahiretin hayrını istiyorum. Rabbim Sana şükrümü arttır. Sana layık kul olabilmem için bana yardım et. Sevdiklerine beni sevdir, bana sevdiklerini sevdir. Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle, gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle.

Allâh'ım! Kalplerimizi senin için uyandır ve senden gâfil kılma. "Bize dünyâda da, âhirette de güzellik ver ve cehennem azâbından bizi koru." 

Rabbim bizlere her şeyin helalini nasip etsin inşaAllah. Hayırlı bir ömür hayırlı bir ölüm hayırlı ahiretimiz olsun inşaallah.

'Ey Rabbim! Senin zâtının celaline ve senin hâkimiyetinin azametine layık şekilde sana hamd olsun' 






Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak