Tek İstedigim Sensin Allahım


Eskiden başka türlü şeylere ağlardım şimdi ise başka şeylere ağlıyorum.


Değiştim, çocuk olduğum anlar azalsa da, her gün daha da güçlü olmak zorunda kalsam da iyi ki değiştim, şu an ki ağlayışıma şükürler olsun.

 Dünya ile ilgili hayel kurduğum için ağlıyorum, nefsime uyup bir insanı kırdığım için ağlıyorum, nefsime uyup kızdığım kırıldığım anlar için ağlıyorum. Dertliyim sandığım günler için ağlıyorum.

Allah'ım beni affet. Ne zaman dünyaya tutunmak istesem beni uyardığın için teşekkür ederim. Allah'ım Seni seviyorum. Senden gelen her şeye razıyım, kaderime razıyım, benim istediğim sadece Senin rızan Allah'ım. Allah’ım beni kaderinden razı et,belalarına karşı sabır ver. Nimetlerine güzelce şükretmeyi nasip et. Senden, bizi nimetin tamamına erdirmeni, afiyetin devamlı olmasını ve muhabbette sabit kadem olmayı diliyoruz. Allah'ım benim ve tüm kadın ve erkek müminlerin tüm günahlarını affet Sen affetmeyi seversin bizi de affet. İyi insanlara bu dünyada da ahirette de iyilik ver. Allah'ım beni bir saniye bile nefsimin eline bırakma. Bir kulunu incitmekten ve incinmekten Sana sığınıyorum. Allah'ım kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden hayırlı kıl. Allah'ım bize bu dünyanın de ahiretin de hayrını ver. Ben benim için ne doğru ne yanlış bilemiyorum vekilim Sen ol Allah'ım.

Amin amin amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak