Sevdiklerimiz İcin Dua

sevdiklerimiz icin dua

Allah'ım ! Esmaül hüsnan hürmetine, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) hürmetine, Sadat-ı Kiramın hürmetine, tüm Sevdiğin ve Duası kabul olunan kullarının hürmetine, bizim ve tüm dostlarımızın ve ailelerinin maddi manevi sıkıntılarını gider.
Hayırlarla kuşat.


Her türlü kazalardan belalardan musibetlerden bizi ve sevdiklerimizi koru. İki cihanda yüzümüzü güldür. Senin bildiğin dile getirdiğimiz getirmediğimiz tüm sıkıntılarımızdan kurtar. Bizlerin ve sevdiklerimizin, ailelerimizin, dostlarımızın bedenlerine ruhlarına şifalar ver. Hakkımızda her şeyin en hayırlısını nasip et. Hayırlı olanı da kalbimize kabul ettir. Kalbimizi senin sevginle doldur. Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) senden neleri istediyse onları istiyor, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) senden nelerden sakındıysa onlardan sakındırmanı diliyoruz. Umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin kıl. 

Tüm hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda, işi olmayanlara iş, eşi olmayanlara eş, ailesinde huzursuzluk olanlara huzur, hayırlı geçim, hapistekilere kurtuluş, bedenen ve ruhen hasta olanlara şifa, kavuşamayanlara hayırlısıysa kavuşmayı, bebek bekleyenlere hayırlı evlat, hayırlısıyla kucaklarına almayı ve bilmediğimiz ne dertleri varsa cümlemizin tüm sıkıntılarını gider yarabbim. Sen her şeye kadirsin. Tüm dostlarımızın olmazlarını oldur.Senin her şeye gücün yeter. 

Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak