Umutsuzluk Semtine Gitme

umut

Rabbim umutsuzluğa düştüğümüz anlar için bizi affet.
Dertlere şükredemediğimiz anlar için bizi affet. Şikayet edip sızlandığımız anlar için bizi affet. Şükretmeyi unuttuğumuz anlar için bizi affet. Sensin bizim mevlamız,affet bizi,merhamet eyle.Sen mağrifet edenlerin en hayırlısısın. Rabbim biz nefsimize zulmettik bizi affet. 

Rabbim sevdiklerimizi koru onlara bu dünyada ve ahirette iyilik afiyet esenlik ver, yüreklerine ferahlık ver, dünya işlerini kolaylaştır ve onları cehennem ateşinden koru. 

Rahmetine bizi de dahil et çünkü merhamet edenlerin en merhametlisi sensin. 

Rabbim şu an nerede yüreği yanan, kendini anlaşılmamış ve yalnız hisseden kulun varsa hepsinin acılarını Senin sevginle dindir. 

Rabbim bize bu dünyada da,ahirette de iyilik nasip et.Biz sana yöneldik,senin yolunu tuttuk. 

Allah'ım bir kulunu incitmekten ve bir kulun tarafından incitilmekten Sana sığınıyoruz. Günahlardan Sana sığınıyoruz, nefsimizden Sana sığınıyoruz, dünyanın şerrinden Sana sığınıyoruz. 

Biz yorgunuz, aciziz, ne yapacağımızı bilmiyoruz,Senden başka kimsemiz yok, merhametine ihtiyacımız var bize merhamet et ya Rabbim.

Ey Yüce Rabbimiz,yalnız sana güvenip dayandık,sana yöneldik ve sonunda da senin huzuruna varacağız. 

Hakkında kesin bilgimiz olmayan şeyi istemekten sana sığınıyoruz.Eğer bizi affetmez,bize merhamet etmezsen,her şeyi kaybedenlerden oluruz. Sen merhametlerin en merhametli olanısın.

Alemlerin tek Rabbi olan Allah'a hamd olsun.




Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak