Kadir Suresi ve Faziletleri


sureler

Kadir suresinin faziletleri, mucize sırları.

Ey Cennet yolcusu Müslüman Kardeşlerim Kadir Suresi de hazine değerinde bir armağan bizim için.

  •  "Kadir Suresini 10 kere okuyan kimse bin küçük günahı bağışlanır" 
  •  "Kadir Suresini 100 kere okuyan kimsenin kalbine ismi Azamın ilham eder o kimse dilediği kadar dua eder ve duası kabul olur.Yani Cenab-i Hak, bu kimsenin hacetini istek dileklerini lutfederek verir"
  •  "Cuma gecesi Kadir Süresini 1000 kere okuyan kimse Sevgili peygamberimizi rüyasında görür"
  •  "Kim ki bir dilegi vardir 41 kere okusun. Dileği verilir.(Muradina nail olur)
  •  Sabah ve aksam namazlardan sonra 3 kere okuyan kimse şeytanın şerrinden emin olur,cümle sıkıntılardan necat (kurtuluş) bulur"
  •  Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyurdu ki:“Kadr suresini okuyana, Ramazn-ı Şerif’te oruç tutan ve kadir gecesini ihya etmiş gibi ecir verilir.“
Su halde kadir süresini okuyanın tüm dilekleri verilir. Rızkı bol ve kolay olur. Hasta ise şifa bulur. Belalardan uzak kalır. Sıhhat ve afiyeti devamlı olur.

Ey Cennet Yolcusu Kardeslerim Hadisi serifte Söyle diyor: Bir kimse abdest aldiktan sonra "Kadir Süresini" bir veya üc kere okursa kiyamet günü peygamberlerle beraber hasrolur (diriltilir) Ve abdest alip kelimeyi sahadet getirerek bu sureyi okursa sekiz cennetin kapisi acilir."istedigin kapidan gir denir" buyurulmustur.
kadir suresi faziletleri

Kadir Suresi Okunuşu:
Bismillahir Rahmanir Rahim
inna enzelnahü fi leyletilkadr. Vema edrake ma leyletülkadr.Leyletülkadri hayrum min elfi şehr. Tenezzelülmelaiketü verrühu fiyha bi’izni rabbihim min külli emr. Selamün hiye hatta matla’ılfecr.
Kadir Suresi Manası:
şüphesiz biz onu (Kur’an’ı) Kadir gecesinde indirdik. Bildinmi nedir Kadir Gecesi Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gecede melekler ve Rüh (Cebrail) Rablarının izniyle her iş icin arka arkaya iner. O gece fecrin dogusuna kadar selamettir.



Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak