Turkce Sukur Duası

sukur duaları

Yeterince şükrediyor muyuz? Yeri geliyor insanların vefasızlığından şikayet ediyoruz acaba biz de vefasız olabilir miyiz, Rabbimize vefamız tam mı diye düşünmeye başladım bugünlerde.

Kuran-ı Kerim de ‘ne yazık ki onlara hoşlarına giden bir şey olunca mutlu olurlar da canlarını sıkan bir şey olduğunda kendilerini harap ederler’ tarzında uyarılar nerdeyse her surede var. Rabbim biz sana hak ettiğin gibi şükredemiyoruz, yeri geliyor üzüntünün esiri oluyoruz, sen affetmeyi seversin bizi affet Ya Rabbi. Verdiğin ve vermediğin her şey için sana hamd olsun Rabbim. Biz sana aidiz ve sana döneceğiz. Allahım her halükarda sana hamd olsun. Biz seni övmeyi beceremiyoruz sen övgülerin en iyisine layıksın. Rabbim sana şükürler olsun. Şükretmeyi unuttuğumuz günler için de şükrettik say Ya Rabbi.  Bazı duaları birleştirerek bir şükür duası oluşturdum. Rabbim ona layıkıyla şükretmemiz için bize yardımcı olur inşallah.
Şükrümüzün artması dileğim ile Dua ve şükür ile kalın;

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Allah’tan başka ilah yoktur. İbadete layık yalnız Allah’tır, O birdir, ortağı yoktur, kâinat Onun mülküdür, hamd Ona mahsustur, O her şeye kadirdir. Allah’tan başka güç kuvvet sahibi yoktur. Her şeye kuvvet ve güç veren ancak zati ve sübuti sıfatların sahibi yüce Allah’tır. Allah’ı hamd ve tesbih ederim. Allah’tan başka ilah yoktur ve O en büyüktür. Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin yanımızda kalması yalnız Sendendir. Senin ortağın yoktur. Sana hamd ve şükrediyoruz. AMİN



Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak