Selaten Tuncina


salaten münciye

Salatı Tüncına (Salatı Münciye) duasını düzenli olarak okumayı alışkanlık haline getiren kişiler belalardan emin olur, kendine gelebilecek musibetlerden korunur, isteklerine daha çabuk kavuşur ve rızkı daha kolay ve bol olur.

Selaten Tüncina Okunuşu
"Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed, Salâten tüncinâ bihâ min cemî'ıl-ehvâli ve'l âfât, Ve takdi lenâ bihâ cemî'al- hacât ve tütahhirunâ bihâ min cemî'ıs-seyyiât, ve terfeunâ bihâ ındeke a'led-derecât, ve tübelliğunâ bihâ aksa'l- gayât, Min cemî'ıl-hayrâti fi'l-hayâti ve ba'del-memât. ve ya mücibe'd-deavat. Hasbünallühü ve ni'me'l-vekil. Ni'mel- mevla ve ni'me'n-nesir. Ve'lhamdülillahi Rabbi’l-alemin."

Selaten Tüncina Anlamı"Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e (sav) ve aline,ümmetine öyle bir rahmet eyle ki Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlesin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasip et. Allah-u Tealâ bize kâfidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır."
Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak