Geçmişte Acı Çekmişler İçin Dua


Allah'ım biz aciziz bize merhamet et.


 Kötülüklerle savaşırken yorulduk. İyi kalmaya çalışırken, senin yolunda olmak için çabalarken, kalbimiz kararmasın diye uğraşırken acılarla yıprandık, korkular da biriktirdik. Bize merhamet et Rabbim. Biz aciziz Sen güçlüsün. Rabbim şu an yaralı ceylan gibiyiz ne yapacağımızı bilmez haldeyiz. Bize yardım et Rabbim, merhamet et. Ömrümüzün kalanını daha afiyette, daha hayırlı kıl. Geçmişimizdeki acıların bugünümüzü geleceğimizi kötü etkilemesine izin verme, merhamet et bize Rabbim.Bizi yalnız bırakma iyi insanları bize dost kıl, iyi insanları bize eş kıl. Rabbim bize yardım et, geçmişin acılarını unutturacak mutluluklar nasip et. Doğru kişiye güvenmeyi nasip et, doğru kişiyle mutluluk nasip et, doğru kişiyi helal kıl, doğru kişiyle kalan ömrümüzü mübarek eyle, doğru kişiyi bize mübarek eyle. 

Ya Rabbi her konuda karşımıza iyi insanlar çıkar. İşimizde, alışverişimizde,mahallemizde, evimizde,camimizde, arkadaşlıklarımızda,sohbet ortamlarımızda bizi iyilerle karşılaştır, iyilerle aynı mekanda yaşat, iyilerle muhatap et,iyileri sevdir, bizi de iyilere sevdir. Amin amin amin

Sen ol dersin olur, Senin için zor olan bir şey yoktur. Bize kolaylık ver Rabbim. Dualarımızı en hayırlısından kabul et Rabbim. 

Amin

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak