Hepimiz İçin Dua






Sevgili Müslüman din kardeşlerim şimdi Allah'ın rızasını kazanmak, Ona layık kul olmak için ve Tüm sayfa kardeşlerimizin hayırlı dileklerinin kabulü için dua edelim.


Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile..

Rabbim bugün sayfamızdan okunan duaları,sureleri,zikirleri kabul et. Okuduğumuz sureler, dualar, zikirler yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul et. Bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine kimin senden ne isteği varsa hayırlısıyla ver Rabbim. Bekarlara hayırlı eş, işsizlere hayırlı iş, ev isteyenlere hayırlı ev, evlat isteyenlere hayırlı evlat ver, hastalara şifa ver, sınava gireceklere zihin açıklığı ver, karşımıza iyi insanlar çıkar, bizlere bu dünyanın ve ahiretin hayrını ver. Rabbim Sana peygamberimiz (s.a.v) in dilinden dua ediyoruz, o senden ne istemişse aynılarını istiyoruz Senden, o nelerden Sana sığındıysa biz de aynı şeylerden Sana sığınıyoruz.

‘Allahım, dinimi doğru kıl, o benim işlerimin ismetidir. Dünyamı da doğru kıl, hayatım onda geçmektedir. Ahiretimi de doğru kıl, dönüşüm orayadır. Hayatı benim için her hayırda artma (vesilesi) kıl. Ölümü de her çeşit şerden (kurtularak) rahata kavuşma kıl.’
‘Allahümme Atina fiddünya haseneten ve fil ahireti haseneten ve kına azabe’ nnar. (Allahım bize dünyada da bir hayır, ahrette de bir hayır ver, bizi cehennem azabından koru!’)
‘ Allah’ım dünya ve ahrette senden af ve afiyet dilerim. Allah’ım dinim, dünyam, ailem ve malım hususunda senden af ve afiyet dilerim. Allah’ım açık yerlerimi ört, beni korkulardan emin et. Allah’ım beni, önümden, arkamdan, sağımdan, solumdan, üstümden koru. Altımdan pusuya düşürülmekten Sana sığınırım.
Amin 

Sadakallahül azıym…Sübhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesufun..Ve selamüm alel Mürselin vel hamdü lillahi rabbil alemin..El-Fatiha Amin..Amin..Amin.

Bagimliliklardan Kurtulmanin Yolu

  Bağımlıklardan kurtulmak mümkün öncelikle tıbbın psikolojinin bilinçaltının yardımıyla ve İslamı anlayarak